Nayteikkuna

Supro 1970RK Keeley Custom - vahvistin, joka ottaa pedaalit vastaan

Supro on julkaissut yhteistyössä pedaalivalmistaja Robert Keeleyn kanssa vahvistimen, jonka se toteaa toimivan erittäin hyvin pedaalien kanssa, olivat ne sitten efektilenkissä tai vahvistimen edessä.

 

Supro Keeley Custom on 25-wattinen täysputkikombo, jonka etuaste ja eq on valmistajan mukaan suunniteltu nimenomaan hyvää pedaalien integrointia varten. Vahvistimessa on Bruce Zinkyn katodibiasoitu ”A-luokan” pääteaste kahdella Tung Sol 6V6GT -putkella.  Etuasteessa puolestaan yksi 12AX7-putki, ja toinen samanlainen löytyy vaiheenkääntäjästä.

 

Supro Keeley Custom on varustettu yhdellä instrumenttitulolla, jonka perässä on volume-säädin, joka toimii gain-säätimenä. Sävyn säätämiseen vahvistin tarjoaa kahden kaistan ekvalisaattorin bass- ja treble-säätimien muodossa. Soundia hakiessa on valmistajan mukaan hyvä aloittaa asettamalla molemmat säädöt klo 12 kohdalle. Sama ohje pätee Master-volumeen.

Supro Keeley Custom tarjoaa efektilenkin send- ja return-liitäntöineen. Tämä efektilenkki poimii signaalin vahvistimen etuasteesta, ja palauttaa sen suoraan pääteasteelle. Valmistaja toteaa myös, että kombon etuasteessa on tarpeeksi headroomia ottamaan pedaalien oma soundi vastaan.

 

 

Supro Keeley Custom on varustettu ”custom-valmistetulla”, 10-tuumaisella CR10-kaiuttimella, jonka todetaan tarjoavan hyvän toiston niin bassopäälle kuin korkeillekin äänille.

Supro Keeley Customin mitat ovat 48 x 23 x 35,5 senttimetriä ja painoa sillä on 15,8 kiloa.

 

Lisätiedot: Soundtools

10.12.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy