Nayteikkuna

Supro Chorus – tuplachorus ja vibrato

Supron pedaalivalikoima on täydentynyt chorus-efektillä, joka toimii sekä stereona että monona. Ja bonuksena on vielä vibrato-optio.

 

Supro Chorus perustuu kahden MN3007 Bucket Brigade -mikropiirin käyttöön. Niiden luvataan tuottavan paksuimman ja mehevimmän chorus-soundin, mitä pedaalilla voi saada.

 

Supro Chorus on varustettu kahdella tulolla ja lähdöllä, ja pedaalia voi käyttää niin monona kuin  stereona. Valmistaja suosittelee stereokäyttöä.
Mikäli piuhan kytkee ykköstuloon, Supro Chorus jakaa signaaliin molempiin kanaviin, ja tällöin voi käyttää molempia lähtöjä tai jompaa kumpaa niistä.

Supro Choruksessa on neljä säädintä.
Näistä speed vaikuttaa efektin modulaation nopeuteen, ja depth puolestaan efektin intensiteettiin.
Supro Choruksen time-namikalla säädetään efektin viivettä: kun time-säädintä kääntää myötäpäivään, se lisää stereosoundin viiveaikaa ykköskanavassa ja samalla vähentää sitä kakkokanavassa.
Dimension-säätimellä puolestaan voidaan yhdistää kanavien sointia, ja näin ollen luoda kaksois-chorus joko stereona tai monona.

Supro Chorus on varustettu myös vibrato-kytkimellä, jolla valitaan yhdistyykö läpikulkeva puhdas signaali efektoituun vai ei. Ylöspäisessä asennossa näin on, kun taas alaspäisessä asennossa puhdas signaali poistuu pedaalin lähtösummaajasta ja sen paikan ottaa vibrato. Näin Supro Chorus mahdollistaa vaihtoehtoisesti pitch modulaation, ja Dimension-säätimen avulla kaksoisvibraton.

Supro Chorus toimii 9 voltin verkkoadapterilla.

Valmistajan video:

 

Lisätiedot: Supro

10.08.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy