Nayteikkuna

Supro Delta King 8, 10 & 12 - pikkukomboja kolmessa teholuokassa

Supro on julkistanut kolmikon pienitehoisia, vintage-henkisiä Delta King -vahvistinkomboja, jotka teholuokaltaan sijoittuvat akselille 1-15 wattia. Kaiutinkoon mukaan erotellut poppelirunkoiset kombot on puettu tyylikkääseen tolexiin.

 

Delta King 8 on valmistajan mukaan moderni mukaelma Supron Chigagossa ´50-luvun puolivälissä valmistamista vahvistimista. Kyseessä on 1-wattinen A-luokan täysputkikombo, joka on varustettu DK8-kaiuttimella. Supro Delta King 8 on etuasteen osalta varusteltu yhdellä 12AX7-putkella, kun taas pääteputken tointa hoitaa 12AU7.

Vahvistimessa on yksi sävysäätö (Tone) sekä Volume- ja Master-hanikat. Lisäksi tarjotaan Boost-kytkin, jonka operoimista varten on myös liitäntä jalkakytkimellä.
Bufferoitu linjalähtö puolestaan ottaa signaalin esivahvistimen jälkeen suoraa äänitystä varten.

Supro Delta King 8 on mitoiltaan 33 x 17 x 33 senttimetriä ja se painaa seitsemän kiloa. Se on saatavilla väreissä Tweed ja Black.


Supro Delta King 10 on teholtaan 5-wattinen, ja se on varustettu DK10-kaiuttimella. Etuasteputkena on 12AX7 ja pääteasteen putkena 6V6.

 

Säätimiä on nyt viisi kappaletta (Volume, Treble, Bass, Reverb (jousikaiku), Master), joiden lisäksi tarjotaan boost-kytkin ja Pigtronixin FAT high-gain moodin tarjoava drive-kytkin, joita voidaan operoida myös jalkakytkimellä. Lisäksi on linjalähtö.

Supro Delta King 10 on saatavilla väreissä Black ja Cream. Kombo on fyysisiltä mitoiltaan 41 x 18 x 38 senttimetriä, ja painoa sillä on 10,5 kilogrammaa.

 

Kolmikon isoin Supro Delta King 12 on 15-wattinen ja varustettu DK12-kaiuttimella. Esivahvistimessa on 12AX7-putki, ja pääteasteessa 6L6.

Säätimistöltään Supro Delta King 12 on porukan monipuolisin (Volume, Treble, Mid, Bass, Reverb (jousikaiku), Master), ja lisäksi varustukseen kuuluu niin ikään Boost- ja Drive-kytkimet, joita voidaan polkea päälle myös jalkakytkimellä.
Muiden kolmikon mallien tapaan tarjotaan myös linjalähtö, mutta lisäksi pääteasteelle on oma tuloliitäntä. Näin ollen Delta King 12:ta voidaan käyttää toisen esivahvistimen kanssa.

Tämän mallin mitat ovat 43 x 19 x 41 senttimetriä, ja painoa on 13 kiloa. Värivaihtoehdot ovat Black ja Cream.

Supro Delta King -kombot esitellään seuraavilla videoilla pienimmästä isoimpaan:


Lisätiedot: Supro

11.02.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy