Nayteikkuna

TC Electronic BAM200 - bassovahvari kulkee taskussa

Pienikokoisten bassonuppien trendi se sen kuin jatkuu. Nyt TC Electronic on tuonut BH- ja BQ-bassonuppiensa rinnalle uutuuden, jossa soundi ja tehokkuus on pakattu äärimmäisen pieneen kokoon. 

 

TC Electronic BAM200 puskee tehoa maksimissaan 200 wattia. Pienen ja kevyen muotoilun tässä teholuokassa mahdollistaa moderni D-luokan pääteaste. Vahvistin on tarkoitettu niin studio- kuin keikkakäyttöönkin. 

TC Electronic BAM200:n soundin kerrotaan perustuvan korkealla jännitteellä toimivaan MOSFET-etuastekytkentään, jolla saadaan aikaan putkivahvistimen kaltainen soundi. Gain-hanikalla säädettävän signaalitason seurannalle on yksi merkkivalo. Esivahvistimen sävyä puolestaan voi muokata kolmen kaistan ekvalisaattorilla (bass, middle, treble).

TC Electronic BAM200 on varustettu myös Master-säätimellä, jolla asetetaan vahvistimesta lähtevän äänen voimakkuus. Nupin takaosassa puolestaan on yksi kaiutinlähtö, joka on suojattu liian alhaiselta kuormalta. TC Electronic BAM200:n soundin voi lähettää myös suoraan miksauspöytään tai äänikorttiin balansoidusta DI-lähdöstä, joka on varustettu Ground lift -kytkimellä mahdollisten hurinoiden varalta. 

Tämän ohella BAM200-nuppiin on saatu mahtumaan harjoittelua silmällä pitäen myös kuulokelähtö. Se on vieläpä varustettu kaiutinemulaatiolla.

TC Electronic BAM200 on valmistajan mukaan pakattu kestävään teräskoteloon. Nuppi todellakin mahtuu jopa ulkotakin taskuun, sillä leveyttä on vain 16 senttimetriä ja korkeutta 4 senttimetriä. 

TC Electronic BAM200 toimitetaan kolmen vuoden takuulla. 

Lisätiedot: TC Electronic

 

 

 

 

 

 

23.04.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy