TC Helicon Play Acoustic – stemmalaulut mukaan!

Image

TC lupaa, että Play Acoustic tarjoaa ammattitason laulefektit, kitaran sointujen perusteella ohjautuvat virtuaalistemmat, sekä efektit ja äänenmuokkauksen myös sille kitaralle ja vielä kierronpoiston kaiken päälle.

Erityisesti trubaduurille tai kitaraa soittavalle bändin solistille sopiva Play Acoustic tarjoaa laulun höysteeksi TC:n maineikkaita kaikuja ja viive-efektejä, tuplauksia ja modulaatioita sekä vireenkorjauksen ja kaksiäänisen keinoharmonian. Tarkalleen ottaen keinoharmonia voi sisältää kaksi vireeltään transponoitua ääntä sekä kaksi unisonossa soivaa tuplausta.
Vireenkorjauksen säätövarat antavat myöten valita hienovaraisesta ja pehmeästä ohjailusta jyrkemmin toimivaan ja kulmikkaaseen, ja valmistaja lupaa, että virtuaalikuoron laulajat siirtyvät sävelestä toiseen miellyttävän loivasti ja aitojen taustalaulajien tavoin. Koje analysoi kitaran soinnut lennossa ja luo taustakuorolle harmonian sointujen perusteella.   

Kitarasoundi kuntoon samalla 

Kauniisti resonoiva puu antaa akustiselle kitaralle soinnin luonteen ja nyt TC:n kehittämän BodyRez-prosessoinnin pitäisi avittaa silloin, kun soittimen tallaluun alle sijoitettu kontaktimikrofoni hukkaa tuon alkuperäisen resonanssin.
Valmistajan mukaan BodyRez häivyttää pietsoille tyypillisen nenäkkyyden ja tämän se tekee tarkoin harkittujen suotimien sekä kompression avulla. Samalla kitaran alkuperäisen akustisen klangin pitäisi nousta esiin.  
TC Heliconin sisaryrityksen, TC Electronicin, kehittämästä TonePrint-pedaalisarjasta lainatut Hall Of Fame -kaiut ja  Corona-chorukset antavat sitten loppusilauksen kitarasoundille, jonka voi tulostaa joko oman vahvistimen kautta tai suoraan linjaan PA-miksausta varten. 

Image


Laululle ja kitaralle on omat erilliset audiolähtönsä, joten signaalit voi reitittää eri kohteisiin ja lopullinen valta jää miksaajalle.

Lisätiedot: Soundtools