Tech 21 Geddy Lee MP40 Limited Edition Signature SansAmp – enempi Schmegilkaa!

Tech 21:n uusin Geddy Lee -bassopedaali juhlistaa Moving Pictures -levyn 40-vuotisjuhlaa. Kyseistä albumia myytiin viisi miljoonaa kappaletta, ja se muistetaan myös Geddy Leen bassosoundista.


Tech 21 Geddy Lee MP40 -pedaali on soveltuu esimerkiksi linjasoittoon, ja se perustuu pitkälti pari vuotta sitten julkistettuun XYZ-boksiin.
MP40 on varustettu aktiivisella ekvalisaattorilla, jossa Low-, Mid- ja High-säätimet mahdollistavat paitsi taajuuskaistojen korostuksen, myös niiden vaimennuksen.
Drive-hanikalla säädetään särön märää, ja sen kerrotaan toimivan samaan tapaan kuin oikean putkivahvistimen pääteaste säröytyessään. Master-säätimellä taas asetetaan pedaalin voimakkuustaso.
Pedaali on varustettu niin ikään Mix-säädöllä, jolla asetetaan puhtaan soundin (deep) ja särön (drive) suhde.

Tech 21 Geddy Lee MP40:n ominaisuuksiin kuuluu myös tight-painike, jonka kerrotaan tuovan puhtaaseen soundiin lisää erottelevuutta ja särösoundiin ”tiukkuutta”.

Varsinaisesti uutta Geddy Lee MP40 -pedaalissa on kansitaiteen ohella boost-jalkakytkin sekä boostin toimintaa täydentävä shape-shifter -painike.
Boost itsessään tuottaa 12 desibelin lisävahvistuksen yläkeskialueelle ja lisää näin ylätaajuuksien säröä. Kun Shape-shifter -painike on aktivoituna, saadaan edellisen päälle vielä kuusi desibeliä ekstra ”Schmegilkaa”, mikä se on Leen mukaan silkkaa mahtavuutta!

Tech 21 Geddy Lee MP40 on varustettu myös bypass-kytkimellä.
Instrumentille on yksi tulo ja lähtö.
Lisäksi on liitäntä yhdeksän voltin virtalähteelle, joskin pedaali toimii tarvittaessa myös paristolla.

Lisätiedot: Musamaailma

07.01.2022
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy