Two Notes ReVolt Guitar – tällä kertaa analogisesti

Image

Ranskalainen Two Notes on tähän asti nojannut laitteissaan keinokuormissaan paljolti digitaaliseen toteutukseen. Uusi ReVolt Guitar -etuastepedaali on kuitenkin toteutukseltaan analoginen.

 

Two Notes ReVolt Guitar on varustettu yhdellä PSVANE ECC83 (12AX7) -etuasteputkella, joka toimii 200 voltin jännitteellä.

Image


Pedaalissa on kolme analogista kanavaa, jotka jäljittelevät tunnettuja vuosikertavahvistimia. ReVolt Guitarin ykköskanava on American Clean, lähtökohtanaan ´70-luvun alun Fender Bassman 100 -vahvistin. Kanavista toinen, British Crunch, puolestaan jäljittelee Marshall JMP Superlead -vahvistimen sointia, kun taas Modern Lead -kanavan lähtökohta on ollut Soldano SLO 100 -vahvistimen high gain -tyyppinen soundi.

ReVolt Guitarin kussakin kanavassa on itsenäiset gain- ja volume-säätimet. American Clean on varustettu kaksialueisella ekvalisaattorilla (bass, treble), kun taas British Crunch ja Modern Lead jakavat yhteisen kolmialueisen ekvalisaattorin (bass, middle, treble).

ReVolt Guitarin kanavat polkaistaan päälle tai bypass-tilaan kanavakohtaisilla kytkimillään (clean, crunch, lead). Pedaali on varustettu myös overdrive boost -toiminnolla, jonka taso on säädettävissä omalla hanikallaan (0–20 desibeliä). Tämä toiminto aktivoituu päällä olevaan kanavaan täppäämällä kanavan jalkakytkintä.

ReVolt Guitarin analoginen kaiutinsimulaatio jäljittelee Marshallin Slash Signature 4x12 -kaappia, ja se on kytkettävissä päälle tai pois.
Mikäli pedaalin käyttää valmistajan Cab M+ -vahvistinmallintajan kanssa, voi hyödyntää mukana tulevan Wall Of Sound -plugarin virtuaalikaappeja. Two Notes ReVolt Guitar on varustettu efektilenkillä (send, return), ja kytkemällä päälle 4-cable -tila voidaan sillä lisätä kolme kanavaa toiseen efektiluupilla varustettuun vahvistimeen.

 

Image

Pedaalissa on instrumenttitulon lisäksi plugilähtö sekä balansoitu DI-lähtö (XLR). Lisäksi tarjotaan aux-tulo, kuulokelähtö sekä midi-liitännät plugiversioina.

Two Notes ReVolt Guitar toimii mukana tulevalla 12 voltin DC-virtalähteellä.

Lisätiedot: Two Notes