Two Notes Torpedo C.A.B M – 32 kaiutinmallinnusta pedaalissa

Image

Two Notes mainostaa uuden Torpedo-inkarnaationsa olevan se tähän mennessä puuttunut linkki kitaristin kaluston ja PA-laitteiston tai äänikortin väliltä. C.A.B M voidaan asettaa joko pedaalilaudan viimeiseksi lenkiksi tai sitten vahvistimen ja sen kaiuttimen väliin.

Torpedo C.A.B M tarjoaa 32 kaiutinmallinnusta, joista viisi on bassokaappeja. Ominaisuuksiin kuuluu lisäksi kahdeksan päätevahvistin- ja mikrofonisimulaatiota sekä ekvalisaattori. Pääteastemallinnuksen voi valita EL84-, EL34-, 6L6- sekä KT88-pääteputkilla pentodi- tai triodi-moodissa sekä A- tai AB-luokan kytkennällä. Säätömahdollisuus on volume-, presence- ja depth-parametreille. 

Torpedo C.A.B M on varustettu kahdella säätimellä, joista toinen toimii parametrien ja presettien koodaimena, toinen taas volumen ja arvojen säätimenä. Boksin oikeassa laidassa on yhteinen vahvistin-/instrumentti-/linjatulo, jonka tulotason herkkyyden voi valita kytkimellä (-24dB, 0dB, +12dB). Kun tähän tuloon liitetään vahvistimen kaiutinlähtö, tulee itse kaiuttimen olla ehdottomasti kytketty vieressä olevaan Speaker Output -lähtöön.

Torpedo C.A.B M -uutuuden digitaalinen muunnos tapahtuu 24-bittisenä ja 96 kilohertsin näytetaajuudella. Prosessointi puolestaan on 32-bittistä. Latenssiksi luvataan 1,7 millisekuntia linjatulosta linjalähtöön.

Image

 

Torpedo C.A.B M tarjoaa lähtöliitännän sekä plugimuodossa että balansoituna XLR-lähtönä. Lisäksi varusteluun kuuluu USB-liitäntä kauko-ohjausta tai omien impulssivasteiden tuomista varten. Sovellus on saatavilla iOS- tai Android-tableteille sekä Mac-tai Windows-tietokoneille.

Torpedo C.A.B M on varustettu lisäksi kuulokelähdöllä, aux-tulolla sekä ground lift -kytkimellä. Laite toimii mukana tulevalla verkkolaitteella, joka kuluttaa virtaa maksimissaan 200 milliampeeria.

Torpedo C.A.B M painaa 450 grammaa, ja sen mitat ovat 100 x 121 x 60 (millimetriä). 

Lisätiedot: Soundtools