Uusia kiinnikkeitä DPA d:vote 4099 -mikrofoneille

Image

Kolme uutta ja käytännöllistä adapterimallia tekevät d:vote 4099 -sarjan instrumenttimikrofonien käytöstä aiempaakin helpompaa.

Pyykkipojan tapaan jousitetulla leukamekanismilla paikoilleen lukittuvan CM4099-adapterin ote on valmistajan mukaan napakka ja kiinnike soveltuu hyvin monenlaisten soitinten kanssa käytettäväksi. Voipa mikrofonin sen avulla asentaa myös vaikka nuottitelineeseen tai muuhun soveliaaseen alustaan.

Image

Mikrofonitelineeseen ruuvattava SM4099-adapteri puolestaan liittää d:vote-sarjan mallit sujuvaksi osaksi vakiotelineistöä minkä tahansa instrumentin kanssa, kun taas varta vasten harmonikalle suunniteltu AC4099-kiinnike on nimenomaan kurtun mikitykseen.

Image


AC4099-adapteri voidaan asentaa harmonikkaan joko tilapäisesti, tai sitten sen voi toistuvaa käyttöä varten ruuvata sijoilleen pysyvästi.

DPA:n d:vote 4099 -mikrofonimallisto on suunniteltu erityisesti puupuhaltimien ja akustisten soitinten kanssa käytettäväksi, ja valmistajan mukaan suosituimmiksi ovat nousseet kitaran, viulun ja sellon, sekä trumpetin ja saksofonin mikittämiseen sopivat mallit. Näitä varten suunnitellut kiinnikkeet ovat kuuluneet mallistoon jo p

Lisätiedot: Noretron Audio / Bright Group