Vox Pathfinder 10 UJ-RB & CR – Kuningattaren kunniaksi

Vox Pathfinder on kuulunut valmistajan mallistoon kohtapuolin jo 10 vuoden ajan. Tänä vuonna siitä on julkaistu kaksi limited edition -mallia uusilla viimeistelyillä. 

 

Vox Pathfinder 10-UJ-RB -mallissa on Union Jack -etuverkko sekä Royal Blue -viimeistelty kotelo. Se juhlistaa Queen Elizabeth II:n 70:ttä vuotta Iso-Britannian hallitsijana.


Pathfinder 10-CB puolestaan on varustettu perinteisellä ”Diamond”-etuverkolla, mutta Cream Bronco -viimeistelyllä.

Pathfinder 10 on puolijohdevahvistin, josta jonka nimellisteho on 10 wattia (RMS) kahdeksan ohmin kuormalla.

Molemmissa vahvistimissa on kermanvärinen kantokahva sekä valmistajan perinteisesti käyttämät saman väriset ”chicken head” -säätönupit (kuva on vakiosarjan vahvistimesta).

Vahvistimessa on yksi tuloliitäntä instrumentille, ja sen vieressä olevalla gain-säätimellä asetetaan etuasteen signaalitaso. 
Clean/overdrive-kytkimellä puolestaan valitaan jompi kumpi kahdesta etuaste-moodista, puhtaampi tai säröisempi. Säätimistöön kuuluu myös kaksi sävynsäätöä (treble, bass) sekä volume-säädin, jolla asetetaan vahvistimesta lähtevän äänen taso.
Lisäksi Vox Pathfinder 10 on varustettu lähtöjakilla, joka toimii joko kuuloke- ja linjalähtönä. Kun käytetään kuulokkeita, mykistyy vahvistimen kaiutin automaattisesti.
Myös virtapainike kuuluu varustukseen.

Pathfinder 10 -mallit on varustettu yhdellä 6,5 tuuman Vox Bulldog -kaiutinelementillä.
Kombo painaa 4,8 kiloa, ja sen fyysiset mitat ovat 380 x 170 x 260 millimetriä.

Lisätiedot: EM Nordic

31.05.2022
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy