Vox Superbeetle – soi ja sopii sisustukseen

Vox Mini Superbeetle 25 kumartaa ulkonäöllään Beatlesin ja muun ´60-luvun Britti-invaasion käyttämien Super DeLuxe - ja Super Beatle -tornien suuntaan. Uusi näkemys on kuitenkin skaalattu huomattavasti pienemmäksi ja vahvistimen sisällä hehkuu vain yksi putki, Nutube.

Superbeetlen kerrotaan tarjoavan ne perinteiset Vox-soundit, ja tehoa tämä ”minitorni” tuottaa maksimissaan 50 wattia. Takaa avoin kaappiosa on varustettu yhdellä 10-tuumaisella Celestionin kaiuttimella.
Vox Superbeetlessä oleva Nutube 6P1 -putki ajaa myös vahvistimen omaa tremolo-efektiä.
Lisäksi varustukseen kuuluu digitaalinen kaiku.

Vox Mini Superbeetle 25 on varustettu yhdellä kanavalla, jossa on seuraavat säätimet: Gain, Treble, Bass, Tremolo, Reverb ja Volume.
Takapaneelista löytyy sitten muutama lisätoiminto. EQ Flat/Deep -kytkin mahdollistaa valinnan kahden soundityypin välillä. Niistä Flat-vaihtoehdon todetaan sopivan parhaiten isolle kaapille. Jos taas käyttää Vox Superbeetlen kanssa pientä kaappia, on syytä valita sointityypiksi Deep, jonka kerrotaan tuottavan ”paksun ja pehmeän” soinnin. Tämä jälkimmänen on myös tehdasasetus, joka on ajateltu parhaaksi vahvistimen oman kaiuttimen kanssa.

Vox Superbeetle tarjoaa myös ECO On/Off -valitsimen, jolla voidaan poistaa käytöstä virrankulutusta vähentävä AutoPower Off  -toiminto.
Tarjolla on myös impedanssivalitsin (4/8/16 ohmia) sekä kuuloke-/linjaliitäntä.

 

Vox Superbeetlen mitat ovat vain 323 mm x 180 mm x 596 mm. Painoa sillä on 8,7 kilogrammaa.

Lisätiedot: EM Nordic

 

23.10.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy