Wampler Moxie Overdrive – lähtökohtana TS10

Image

Wamplerin uusi minipedaali Moxie perustuu Ibanez Tube Screamer -malliin TS10, mutta se on valmistajan mukaan soundeiltaan alkuperäistä monipuolisempi.

 

Wampler Moxie Overdriven kytkennässä on käytetty alkuperäisestä pedaalista tuttua 4558-sirua. Pedaali on varustettu esikuvan tapaan gain-, tone- ja volume-säätimillä. Ensinmainitulla asetetaan särön määrä, kun taas tone lisää sekä ala- että ylätaajuuksien määrää myötäpäivään säätäessä. Volumella puolestaan asetetaan pedaalin lähtövoimakkuus.

Image

Moxie Overdrivessa on lisäksi kaksi kytkintä, joita Wampler kutsuu salaisiksi ainesosiksi.

Voice-kytkimellä saadaan vaihtoehto Tube Screamerin keskialuevoittoiselle särölle, joka saatiin aikaan vaimentamalla matalia ja korkeita taajuuksia ennen säröä. Mikäli Moxie Overdriven voice-kytkin käännetään oikealle, kytkentä korostaa matalia ja korkeita taajuuksia sekä vaimentaa keskialuetta. Tällöin pedaali tuottaa valmistajan mielestä ”luonnollisemman” tuntuisen särön verrattuna vasemmasta asennosta löytyvään TS10-tyylin sointiin.

Kun Wampler Moxie Overdriven fat-kytkimen kääntää oikealle, aktivoituu puolestaan MOSFET-klippaus. Tällöin pedaali tuottaa huomattavasti enemmän säröä, mutta samalla sen luvataan säilyttävän selkeän ja orgaanisen soinnin. Mikäli kytkin on käännetty vasemmalle, käytössä on TS10-tyylinen säröklippaus.

Wampler Moxie Overdrive toimii 9–18 voltin DC-verkkoadapterilla.
Pedaalin mitat ovat 38,1 x 88,9 x 38,1 millimetriä mukaan lukien säätimet ja kytkimet.

Valmistajan tuotevideo:

Lisätiedot: Custom Boards