Nayteikkuna

Warm Audio Foxy Tone Box – nyt replikoitiin vuosikerta-fuzz

Warm Audio on valmistanut vuosien varrella monia suosittuja replikoita vanhoista analogisista studiolaitteista. Nyt yhtiö on laajentanut tuotantoaan pedaalipuolelle.

 

Foxy Tone Box on valmistajan tiedotteen mukaan ”hyper-tarkka” kopio yhdestä kaikkien aikojen halutuimmasta fuzz-pedaalista. Signaalitien luvataan olevan tälläkin kertaa sataprosenttisesti analoginen ja yksittäisillä transistoreilla toteutettu (”discrete”).

 

 

Warm Audio Foxy Tone Boxin valmistuksessa kerrotaan käytetyn alkuperäisen pedaalin tapaan Fairchildin NOS (”new old stock”) germanium-transistoreita. Niiden lisäksi signaalitiessä on hyödynnetty vintage-soundin aikaansaamiseksi germanium-diodeita, hiilivastuksia ja filmikondensaattoreita.

Warm Audio Foxy Tone Box on varustettu jalkakytkimellä, jolla päästään true bypass -ohituskytkentään.
Säätimiä on kolme kappaletta. Volumella säädetään pedaalin yleisvoimakkuus, ja sen vieressä olevalla sustain-säätimellä puolestaan asetetaan gain-taso. Warm Audio Foxy Tone Boxin fuzz-hanikka toimii enemmänkin sävysäätönä ”mellow-brite” -akselilla eli se kirkastaa sointia sitä mukaa, kun säädintä avaa myötäpäivään.
Lisäksi pedaalissa on myös Octave Sustain -vipukytkin, jolla soundia ryydittämään saadaan tarvittaessa yläpuolinen oktaavi-efekti.

Warm Audio Foxy Tone Box on varustettu tulo- ja lähtöliitännällä.
Pedaali toimii joko yhdeksän voltin verkkolaitteella tai vastaavalla paristolla. Virrankulutus on 1,5 milliampeeria.

Lisätiedot: Algam Nordic

19.08.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy