Nayteikkuna

Warm Audio Jet Phaser – Larry Grahamin pedaali

Vanhojen studiolaitteiden replikoista tunnetun Warm Audion uutuuksiin kuuluu instrumenttikäyttöön suunnattu Jet Phaser -pedaali.
Valmistajan mukaan alkuperäinen efekti oli olennainen osa basistilegenda Larry Grahamin soundia niin Sly & The Family Stone -yhtyeessä, kuin myös Graham Central Station -kokoonpanossa.

 

Warm Audio Jet Phaser on valmistajan tiedotteen mukaan hyperautenttinen uudelleentulkinta Rolandin 70-luvun puolivälissä valmistamasta alkuperäismallista aina kytkentää ja kotelon ulkoista olemusta myöten.

Pedaalin sydän löytyy Mode-valitsimesta, jolla saa ilmoille kaikkiaan kuusi erilaista soundia. Warm Audio Jet Phaserin soundimoodeista kaksi ovat phase-soundeja (1: Shallow, 2: Deep) ja loput neljä ovat phaserin ja fuzzin yhdistelmiä: Jet 1 (Shallow phase/bright fuzz); Jet 2 (Deep phase/bright fuzz); Jet 3 (Shallow phase/dark fuzz) sekä Jet 4 (Deep phase/dark fuzz).
Pedaalissa on myös Jet Level -säädin, jolla säädetään Jet-soundien buustaus. Phase-soundeihin sillä ei ole vaikutusta.

Warm Audio Jet Phaserin Resonance-säätimellä kontrolloidaan phase-efektin voimakkuutta. Myötäpäivään säätäessä efekti voimistuu.
Slow Rate -säädin puolestaan toimii yhteistyössä Fast/Slow-jalkakytkimen kanssa. Kun se on slow-asennossa, säätimellä määritellään modulaation nopeus. Kun jalkakytkimellä aktivoidaan fast-asento, on moduulation nopeus maksimissaan.
Warm Audio Jet Phaser on varustettu myös Effect/Normal-jalkakytkimellä, jolla itse efekti polkaistaan päälle.

Instrumentille tarjotaan tulo- ja lähtöliitäntä. Warm Audio Jet Phaser toimii joko mukana toimitettavalla 18 voltin verkkolaitteella tai yhdeksän voltin paristolla.
DC Adapter / Battery -kytkimellä valitaan virtalähteen tyyppi.

 

Lisätiedot: Algam Nordic 

01.10.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy