Zildjian K Custom Special Dry 14” tekee haitsusta efektin

Jo lähtöjään erityisen kuivakkaaksi kehitetyn K Custom Special Dry -sarjan rei’itettyä yläpeltiä voi käyttää minkä tahansa raskaanpuoleisen alapellin parina, jolloin perinteisen hi-hat-soundin sijaan esiin saadaan räyhäkkä, efektinomainen ja valmistajan luonnehdinnan mukaan ”kuin studiossa filtteröimällä murjotulta kuulostava” lyhyt sointi.

Zildjian kuvailee koko K Custom Special Dry -sarjansa soundia nykytyyleihin sopivan resuiseksi, lyhyesti rapsahtavaksi ja maanläheiseksi. Nopea atakki ja roisi tekstuuri rävähtävät esiin välittömästi kapulan osuessa, mutta sammuvat nopeasti eivätkä jää tukkimaan sointia sähinällään.
Soundi saadaan aikaan yhdistämällä K-sarjan perinteistä taontaa uudempiin tekniikoihin, ja koko sarjalle leimallisen ytimekkään ja lyhykäisen soinnin kerrotaan sopivan lähes genreen kuin genreen.

Nyt uutisoitu, keveäksi luokiteltu K Custom Special Dry 14” -yläpelti vie soundityypin äärimmilleen. Efektinomainen symbaali soi verraten kirkkaasti ja sitä voi käyttää minkä tahansa painavan alasymbaalin parina. Juju on yläsymbaalin ainutlaatuisessa rei’ityksessä, joka muokkaa rajusti symbaaliparin yhteistä soundia.
Vireeltään K Custom Special Dry 14” -yläpelti sijoittuu keskikastiin ja voimakkuudeltaan sen sointi on niin ikään keskivahva, ei vaimea eikä voimakas.

LisätiedotEM Nordic

Lue lisää tuoteuutisia Riffin sivustolta.

03.11.2017
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy