Zildjian Spiral Stacker tuo rähinää pelteihin

Image

Image

 

 

Efektiosastoon luokiteltavat Spiral Stackerit on suunniteltu ratsastamaan toisen symbaalin selässä ja niiden on määrä antaa soinnille räyhäkkää resua.

Zildjian tarjoaa uutuuttaan kahtena versiona, joista kymppituumainen spiraali ehtinee kauppoihin ensimmäisenä. Kookkaampi eli 12-tuumainen seuraa sitten perässä.

Idea on yksinkertainen: tehostepelti kiinnitetään toisen symbaalin päälle ja sitä lyötäessä myös paperinohueksi ja -keveäksi luonnehdittu Spiral Stacker lähtee mukaan resonanssiin antaen siihen räminää ja räsytystä.
Sointi kuitenkin vaimenee nopeasti eikä jää tukkimaan spektria liian pitkäkestoisella räimeellä ja sähinällä. Lisäksi yhdestä spiraalista irtoaa useita erilaisia tehostesävyjä lyöntikohtaa vaihtelemalla.

Image

Valmistajan mukaan Frankfurtin Musiikkimessuilla esitellyt Spiral Stackerit ovat edullinen tapa hankkia settiin rämämetallin roimetta ja mikä parasta, spiraalit voi asettaa minkä hyvänsä jo olemassa olevan symbaalin pariksi aina splasheista kiinanpelteihin saakka. Jopa Zildjianin omat Gen-sarjan ”hiljaiset” symbaalit pelaavat spiraalien kanssa.   

LisätiedotEM Nordic