Nayteikkuna

Zoom Podtrak 8 –- podcast-mikseri ja -tallennin

Zoom julkisti hiljattain isomman version tuoreesta podcast-tallentimestaan. Podtrak 8 on varustettu 4,3 tuuman LCD-kosketusnäytöllä, jolta säädetään kanavien äänitystaso, eq, kompura/de-esser yms. ja jolta myös editoidaan äänitykset.

Zoom Podtrak P8:n varustukseen kuuluu kuusi mikrofonituloa. Kullekin näistä on mute- ja On Air -painikkeet sekä valitsin 48 voltin phantom-virralle. Zoom Podtrak P8 on varustettu kuudella 3,5 millimetrin kuulokelähdöllä, joille kullekin on oma voimakkuussäädin. Samoin tarjotaan kaksi päälähtöä kaiuttimia varten.

 

 

Zoom Podtrak P8:n on varustettu myös yhdeksällä Sound Pad -painikkeella, joilla saadaan liipaistua ääniefektejä. Esiasetuksia on 13 kappaletta. TRRS-liitännät puolestaan ovat puhelimien kytkemistä varten, ja apuna on Mix Minus -toiminto, jonka luvataan taltuttavan puhelinäänestä kaiun ja kierron. Bluetooth-yhteyttä varten tarjotaan erikseen hankittavaa BTA-2 -vastaanotinta, joka kytketään laitteen kahteen TRRS-liitäntään.

Zoom Podtrak P8 -mikserin kahdeksalla liukusäätimellä kontrolloidaan mikrofonien, soundipädien sekä puhelimen tasoja. Output-säätimillä asetetaan puolestaan kaiutinlähtöjen sekä usb-lähdön voimakkuus.

Zoom Podtrak P8 on varustettu neljällä transport-painikkeella (play/pause, stop, rec/enter). Tallentaa voidaan kaikkiaan 13 raitaa yhtäaikaisesti. Tämä tapahtuu muistikortille (SD, SDHC,SDXC) 512 gigaan saakka. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää Podtrak 8:n kaksikanavaista äänikorttia, mikäli halutaan äänittää tietokoneelle/älylaitteelle USB C -väylän kautta. Koodi on aina 16-bittistä ja näytetaajuus 44,1 kilohertsiä.

 

 

Zoom Podtrak P8 toimii kahdella AA-paristolla (maksimissaan neljä tuntia) tai AD-14 AC-verkkolaitteella, joka toimitetaan laitteen mukana.

 

 

Podtrak P4 -tallentimesta kertovan uutisen voi lukea tämän linkin kautta.  

Lisätiedot: Studiotec

04.11.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy