Joonas Kaikko, Pauli Halme, Roni Martin – musiikkia monin tavoin!

|
Image

Joonas Kaikko on vaivihkaa hivuttautunut kotimaan lyömäsoittajien kärkijoukkoon. Miestä nähdään vähän väliä niin tv-tuotannoissa kuin areenakeikoilla, jollei rumpusetin niin perkussiokioskin ääressä. Monipuolisuus ei ole ihme, sillä nuorena imetyt vahvat vaikutteet lähtivät jazz-rumpaloinnista ja kiersivät lattarimusan käsiperkkojen kautta jälleen settirummutukseen funkin ja nykygospelin parissa. 

Hilland Klubin menestysresepti on yksinkertainen: "Soitetaan countrya maanantaisin", kertoo klubi-isäntä Pauli Halme.

Roni Martin puolestaan yhidistää taiteenlajeja formaateista välittämättä – niinpä niin, pieninä palasina se on muusikonkin leipä maailmalla.

Joonas Kaikon haastattelun toimitti Misha Koivunen ja sen kuvitti Katja Karjunmäki.  Hilland Klubin isäntiä sekä Roni Martinia  kävi haastattelemassa puolestaan Vilma Timonen ja kuvituksen toimittivat Antti Rintala, Antti Vuorenmaa, sekä Minna Hatinen.  

•••

Haastattelut pääset lukemaan, kun hankit itsellesi Riffin printti-numeron 3/2020.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!