Mikko Tamminen – tuottaja artistin ehdoilla

|
Image

Mikko Tamminen on tuottanut elektropoppia listoille muutamassa eri maassa. Viime vuosina hänen profiilinsa on noussut kotimaisessa hittimusiikissa. Oli siis aihetta kirjata Setä Tamun teesit.

Mikko Tamminen on noussut vaivihkaa kotimaisten tuottajien eturiviin, mistä kertoo esimerkiksi Vuoden Tuottaja -ehdokkuus maaliskuun Emma-Gaalassa.
Muihin tänä vuonna ehdolla olleisiin verrattuna Tamminen on hieman varttuneempi, mutta toteaa olevansa juuri sopivaa vuosikertaa: hän sai kokea sitä aikaa, kun musiikkia tehtiin hyvissä studioissa ja vanhoilla metodeilla, ja toisaalta ehti ottaa haltuun myös modernin tuotantotavan. Hän sanoo, ettei halua ”peesata kolme kuukautta jäljestä jenkkituotantojen trendisoundia”, vaan luottaa enemmän omaan juttuunsa.
– Jos jotain nykyään kuuntelen, niin yleensä laitan Neil Youngin Greatest Hitsin soimaan, Tamminen toteaa.

 

Näin alkaa Timo Östmanin toimittamasta haastattelu, joka on julkaistiin alunperin Riffin printtinumerossa 6/2016. Artikkeli on nyttemmin avattu luettavaksi myös tälle verkkosivustolle ja löydät sen suoraan tämän linkin kautta.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.