Olli Saksa ja Sara Puljula musiikin perimmäisten kysymysten äärellä

|
Image

Olli Saksa  pop-musiikkia elämän käännekohtiin

Olli Saksa on luotsannut Mökkitie Recordsia tuotantokoneistoksi, jonka saumaton prosessi synnyttää Suomen kuunnelluimpia pop-hittejä. Prosessissa voidaan koska vain palata alkupisteeseen ja vaikkapa vaihtaa laulusta vain yksi sana vielä hetki ennen masterointia.

Tulostavoitteet ovat kovat – Saksa toteaa julkaisevansa kappaleen vain, jos uskoo sen saavuttavan vähintään kaksi miljoonaa kuuntelua.

 

Sara Puljula – muusikkous on yhdessä tekemisen riemua

Lyömäsoittaja-kontrabasisti Sara Puljula puolestaan asettaa teatteri-projektit ja kantaesitys-musikaalit etusijalle töitä valitessaan. Hänen mukaansa kiehtovaa näyttämötöissä on esitysten toisteisuus sekä kauden aikana tapahtuva kehittymisprosessi.

Tiimipelaajaa inspiroi suuresti yhdessä improvisointi ja tarinankerronta eri muodoissaan.

Olli Saksan haastattelun toimitti Kalle Heino ja sen kuvitti Minna Hatinen, Sara Puljulaa haastettelun teksti ja kuvat ovat Tommi E. Virtasen työtä.  

•••

Haastattelut pääset lukemaan, kun hankit itsellesi Riffin printti-numeron 2/2020.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!