Riffi 6/2023 – on progerockia ja sitten on nekorockia!

|
Image

Ensimmäisen soololevynsä julkaissut Risto Hemmi tunnetaan Finnvoxin pitkäaikaisena studiopäällikkönä, mutta juuret soittajana ja musiikintekijänä ulottuvat vieläkin kauemmas nykyhetkestä, aina 1970-luvun alkupuolelle asti. Sieltä versoavat myös The Album -levyn muutamat melodiat, nykypäivän soundistoon ja näkemyksiin päivitettyinä, luonnollisestikin.

Levyn arvio on julkaistu 7.12.2023 tällä sivustolla ja samana päivänä ilmestyneessä Riffin printtinumerossa 6/2023 on puolestaan Riston perusteellinen haastattelu aiheen tiimoilta. 

Tiny Hawk & Bizzarro -kokoonpano julkaisi sekin uutta musiikkia, jota tekijät itse kutsuvat nekorockiksi. Mutta miksi kappaleiden nimet ovat japania ja mikä selittää hieman epätavalliset soitinvalinnat? Mm. näitä asioista kysyimme ja yhtyeen kitaristit  Jenni Kinnunen sekä Markus Väisänen vastasivat.

Molemmat haastattelut voit lukea Riffin printtinumerosta 6/2023.

Tilaa irtonumero kotiin kannettuna hintaan 12,20 € (sis-postikulut).

Riffiä myyvät myös Lehtipisteen myymälät kioskeissa ja marketeissa sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.