Arturia AudioFuse X8 In/ & X8 Out – lisäkanavia ulkoisilla muuntimilla

Image

Adat-väylään liitettävä Audiofuse X8 In on kahdeksankanavainen A/D-muunnin ja sen sisarmalli X8 Out puolestaan kahdeksankanavainen D/A-muunnin. Niillä tietokoneeseen tai digimikseriin saa liitettyä lisää analogisia audiolaitteita, kuten vaikkapa syntikoita tai ulkoisia mikrofonivahvistimia, ja signaalia toiseen suuntaan siirrettäessä vaikkapa ulkoisia analogisia muokkaimiia, tallentimia yms. 

X8 In laajentaa digitaalisen järjestelmän analogitulojen määrää kahdeksalla linjatason balansoidulla tuloliitännällä, ja sisarlaite X8 Out puolestaan kahdeksalla balansoidulla linjatason analogilähdöllä.

Kummassakin laitteessa on 24-bittiset muuntimet ja ne toimivat 44,1 – 96 kHz:n näytetaajuudella.

Oman sisäisen kellon lisäksi ne voi tahdistaa ulkoisella kellopulssilla (word clock), ja sanakellon liitännälle on myös impedanssin valintakytkin (hi / 75 ohmia) erityyppisten laitteiden sovitusta varten.

Digitaaliseen audiojärjestelmään – tietokoneeseen, digimikseriin tai verkkoon – kumpikin laite liitetään Adat-väylällä. 
48 kHz:n näytetaajuuten asti kahdeksan kanavan siirtämiseen tarvitaan yksi Adat-liitäntä, ylemmillä näytetaajuuksilla operoitaessa kytketään sitten molemmat optiset väylät käyttöön.

Image
Image

 

X8 In/ & X8 Out X8 In ja X8 Out ovat puolen räkkiyksikön kokoisia ja asennussarjaa käyttämällä kahden moduulin muodostaman parin voi kiinnittää laiteräkkiin.

Image

Lisätiedot: EM Nordic