Dynacord MXE5-64 Matrix Mix Engine – 76 tuloa ja 72 lähtöä

Image

Yhden räkkiyksikön digitaalimikseri on suunniteltu asennuskäyttöön ja puhuu Dantea.

 

Image

Dynacordilta kerrotaan, että uutukainen korvaa aiemman MXE5-mallin ja sisältää nyt 64 x 64 -kanavaisen Dante-ulottuvuuden.
Käyttöjärjestelmänä MXE5-64:ssa on Sonique 1.4., jonka myötä mikseriin saaatiin kolme kokonaan uutta DSP-lohkoa: Auto-mikseri, Taustamelun vaimennus (ANC, Ambient Noice Compensation), sekä automaattinen gain-kontrolli (AGC).   
 
Edeltäneen malliversion 12 analogista mikrofoni/linjatuloa kuuluvat edelleen varusteluun, samoin kahdeksan analogista linjalähtöä. 
Niiden rinnalla käytettävissä on Dante-portti, jonka kautta mikseri voi ottaa vastaan ja lähettää digitoitua audiota 64 kanavan leveydellä kumpaankin suuntaan.

Image

Sonique-käyttöjärjestelmän edellinen polvi perustui avoimeen arkkitehtuuriin, jossa käyttäjä voi hyvin vapaasti sommitella erilaisia asetus- ja tehtäväkokonaisuuksia mikserille.
Nyt tämä helppokäyttöiseksi kuvailtu TaskEngine mahdollistaa vielä aiempaakin monipuolisemmin eri mikseritoimintojen ja kontrollien hallinnan ulkoisilla ohjaimilla, sekä erityyppisten kontrollipintojen sommittelun käyttäjän omien tarpeiden mukaan.
Valmistajan mukaan ohjelmiston Control panel designer -appi tukee PC-, iOS-, TPC-1-, sekä WPN1-ohjaimia, ja niillä hallittavaan kokonaisuuteen voi sisällyttää myös mikseriin liitettyjen ulkoisten laitteiden ohjauskomentoja.

Lisätiedot: Standard Systems Finland