EBS Session 30 Mk3 – 30 wattia bassolle

Image

Pikkuinen kombo sopii toki vaikka luokkakäyttöön koulussa, mutta valmistaja kertoo laadun ja ominaisuuksien riittävän kokeneen ammattilaisenkin tarpeisiin pikkukeikoille, sessioihin tai kotiharjoitteluun.


Bassotaajuuksia toistavan kahdeksantuumaisen kartioelemntin lisäksi EBS on varustanut Session 30 Mk3 -kombon myös diskanttitweeterillä, jonka kerrotaan antavan sointiin sekä kirkkautta että selkeyttä.

Kaiutinkuuntelun vaihtoehdoksi EBS on laittanut Session 30 Mk3 -komboon myös 6,3 jakilla toteutetun kuulokeliitännän 32 – 200 ohmin luureja varten.

Harjoittelumahdollisuuksia puolestaan tehostaa stereofoninen Bluetooth-vastaanotin, jonka kautta komboa voi käyttää taustaraitojen toistamiseen langattomasti.

 

Image


Etuasteessa on erillinen gain-säätö sekä signaalin säröytymisestä varoittava peak-merkkivalo, soundin muokkaukseen basso- ja treblesäätimet, ja lopullisen äänenvoimakkuuden asetukseen volume-säädin.

Bassosäätimen vaikutuksen keskitaajuudeksi kerrotaan 100 Hz, kun taas diskanttisäätö kohdistuu 8 kHz:n keskitaajuudelle.
Kummankin säädön vaikutusteho on +/- 12 desibeliä. 

Balansoitu linjatason lähtö XLR-liitännällä ja asianmukaisella audiomaaton erotuskytkimellä kuuluvat varusteluun.

EBS Session 30 Mk3 painaa 7,3 kiloa ja sen mitat ovat 310 x 330 x 240 (L x K x S, mm).


Lisätiedot: F-Musiikki