Nayteikkuna

Epiphone George Thorogood “White Fang” ES-125TDC – luihua luuhun asti!

Bad to the Bone -hitistään ja muistakin riemukkaista sävelmistä tunnettu Bluesrokkari George Thorogood on saanut oman nimikkomallinsa, Epiphone “White Fang” ES-125TDC. Se on saanut inspiraationsa kitaristin omasta, vintage-ikäisestä ES-tyylin orkesterikitarasta.

Epiphone George Thorogood “White Fang” ES-125TDC perustuu laminoidusta mahongista valmistettuun puoliakustiseen koppaan, joka on viimeistelty luunvalkoiseksi. Koppaa koristaa myös helposti irroitettava ”Cobra”-tarra.

 

 

Epiphone George Thorogood “White Fang” ES-125TDC:n kaula on mahonkia, ja sen profiili perustuu valmistajan mukaan alkuperäismallin muotoon. Kaula on liitetty koppaan liimaliitoksella, otelaudassa on 20 medium-kokoista nauhaa ja sen radius on 12 tuumaa.
Kielten soiva pituus on 24,75 tuumaa.
Otelaudan tavoin Pau ferrosta valmistettu kelluva talla on trapetsipidikkeineen ehtaa orkesterityyliä.

Epiphone George Thorogood “White Fang” ES-125TDC on varustettu kahdella P-90 PRO -mikrofonilla, jotka perustuvat Alnico V -magneettiin. Niille kummallekin on omat sävy- ja volumesäätönsä.
Virityskoneistot ovat Wilkinsonin valmistamia.

Epiphone George Thorogood “White Fang” ES-125TDC valmistetaan Ltd. Ed. -pakettina, johon kuuluu ”käärmeennahka”-kahvalla varustettu kova laukku ja aitoustodistus. Koko paketille luvataan elinikäinen takuu.

Lisätiedot: Into-Luthman

06.06.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy