Genelec 3440A – subwoofer asennuskäyttöön

Image

Smart IP -tuoteperheeseen kuuluva 3440A-subwoofer uurtaa uraa energiaratkaisullaan: sen käyttövirta kulkee samassa Ethernet-kaapelissa digitaalisen audiosignaalin kanssa (PoE, Power over Ethernet).

Digitaalista audiota 3440A:n takalevyyn sijoitettu RJ45-liitin ottaa vastaan sekä  AES67- että Dante-formaatissa.

Kaiutinjärjestelmän hallintaan käytetään Genelecin omaa Smart IP -applikaatiota, jossa määritellään verkkoon liitettyjen eri kaiutinten voimakkuustasot, jakotaajuudet sekä huonekorjaukseen liittyvät asetukset. Avoimen API-rajapinnan kautta Smart IP -verkko voidaan myös integroida osaksi rakennuksen automaatiojärjestelmiä.

3440A:n nimellinen vahvistinteho on 70 wattia ja äänenpainetta se tuottaa enimmillään 106 desibeliä (SPL).

Image

Kaiuttimena bassorefleksiperiaatteella toimivassa kotelossa on 6,5-tuumainen kartioelementti, ja toistoalueeksi lmoitetaan 35–120 Hz enintään +/-2,5 desibelin poikkeamalla.

Kooltaan 3440A on sopuisa. Leveyttä ja korkeutta on kumpaakin saman verran, 475 millimetriä, kun taas kotelon syvyydeksi ilmoitetaan 220 millimetriä. Painoa 3440A:lla on 14,5 kiloa.

Lisävarusteina myytävillä kannekkeilla 3440A voidaan asentaa niin kattoon kuin seinäänkin, ja kaiutinta valmistetaan sekä valkoisena että mustana.

Image

Analoginen kytkentämahdollisuus on järjestetty asennusmaailmasta tuttua käytäntöä noudattaen Euroblock-liitännällä. 

Lisätiedot: Genelec