Nayteikkuna

Hartke HyDrive 112b – modernin bassonupin kaveriksi

Hartken uusin bassokaappi yhdistää valmistajan mukaan riittävän tehonkeston, erinomaisen äänenlaadun sekä kevyen, mutta kestävän rakenteen.

Hartke HyDrive 112b on varustettu yhdellä 12 tuuman kaiuttimella, jossa on paperista ja alumiinista valmistettu kenno. Se perustuu valmistajan patentoituun HyDrive-teknologiaan, jonka luvataan tuottavan sekä lämpimän että iskevän soundin. Lisäksi todetaan, ettei vastaavaan lopputulokseen voi päästä pelkillä paperikaiuttimilla.

Hartke HyDrive 112b:n kaiutinkennossa ylempi kerros on paperia, ja se tuo soundiin pehmeän, tasaisen ja syvän luonteen. Sen alla olevan alumiinikalvon taas todetaan tuottavan pehmeän keskialueen, jota pystyy muokkaamaan mihin tahansa musiikkityyliin sopivaksi.

 

 

Hartke HyDrive 112b:n takapaneeliin on sijoitettu yksi tuloliitäntä vahvistimelle. Tehonkestoa kaapilla on 300 wattia neljän ohmin kuormalla.

Hartke HyDrive 112b:n kotelo on rakennettu korkealuokkaisesta vanerista kunnollisilla tukirimoilla ja liitoksilla. Näin ollen rakenteen luvataan olevan kestävä ja samalla kevyt hyvällä äänen projektiolla ja selkeydellä.
Musta perforoitu terässuoja puolestaan suojaa elementtiä.
Painoa HyDrive 112b -kaapilla on ainoastaan 15 kilogrammaa, ja kantaminen onnistuu kaapin kylkeen upotetusta tukevasta kantokahvasta.

Hartke HyDrive 112b -kaappia suositellaan pariksi kaikille nykyaikaisille, kevyille bassonupeille, esimerkiksi valmistajan omille TX300- ja TX600-malleille.

Lisätiedot: EM Nordic

22.11.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy