Heddphone TWO – huippukuulokkeiden uusi sukupolvi

Image

Berliinissä toimivan Hedd Audion tiedotteen mukaan kolmen ja puolen vuoden työskentelyn tuloksena syntyneen uuden kuulokemallin kerrotaan olevan äänentoistoltaan vielä aiempaakin laadukkaampi ja samaan aikaan kuulokkeiden painoa on saatu pudotettu 25 prosenttia.

 

Image

 

Äänenlaatua on parannettu suunnittelemalla alusta asti uudelleen Hedd Audion Air Motion Transformer -tekniikkaan perustuva kuuloke-elementti, jonka laskostettu Kapton-nauha on pinta-alaltaan yli kolminkertainen verrattuna perinteisiin kuulokeratkaisuihin.
Tiedotteen mukaan kuulovaikutelma muistuttaakin enemmän kuuntelua hyvillä kaiuttimilla kuin tyypillistä kuulokekuuntelua.

 

 

Image

 

 

Painonpudotukseen on päästy käyttämällä keveämpiä materiaaleja, kuten hiilikuitua. Kookkaiden kuulokkeiden painoksi ilmoitetaan 550 grammaa. 

Hedd Audion patentoima Heddband-pehmukepanta kiinnittyy kuulokkeita kannattelevaan sankaan hihnoilla, joilla pannan asentoa ja sijoittumista voi säätää hyvin yksityiskohtaisesti käyttäjän anatomian huomioimiseksi.

Image

Toimintaperiaatteeltaan Heddphone Two on takaa avoin kuuloke. Korvaa ympäröivän pehmukkeen pinta on vegaani-henkeen keinonahkaa ja pakkauksen mukana toimitetaan myös vaihtotyynyt vastaisen varalle.
Valmistajan oman lausuman mukaan mali on erittäin miellyttävä käytössä niin audion kuin ergonomiankin suhteen, eikä kuuntelu muodostu rasittavaksi pitkienkään sessioiden aikana.

Heddphone Twon taajuustoiston alarajaksi ilmoitetaan 10 Hz ja ylärajaksi 40 kHz.
Impedanssi on nimellisesti 41 ohmia ja yhden watin ohjauksella kuulokkeet tuottavat 89 desibelin äänenpaineen.
Vähimmäisvaatimus kuulokevahvistimen teholla on 200 milliwattia, mutta suositus on yksi watti tai enemmän.

Heddphone Two toimitetaan kuljetuskotelossa, ja pakkaukseen kuuluu vaihdettavien korvatyynyjen lisäksi sekä balansoimaton että balansoitu kaapeli, ja kummallekin sovitteet, joilla kuulokkeet voi liittää 3,5 mm:n, 4.4 mm:n tai 6,35 mm:n jakkeihin sekä XLR-liitäntöihin. 

Heddphone Two -kuulokkeet valmistetaan käsityönä Saksassa.

Lisätiedot: Seastone Audio