JBL EON 700 – aktiivikaiuttimia subilla tai ilman

Kolme kokoäänialueen kaappia ja niille alarekisterin tukea antava subwoofer muodostavat EON-malliston uusimman malliston.

 

Kymmentuumaisella kartiolla varustettu EON710 on kokoäänielueen kaapeista pienin. Sarjan keskimmäinen on ladattu 12-tuumaisella kartiolla ja kookkain 15-tuumaisella kartiolelementillä. 
Kolmikon kaikissa malleissa yläkaistan toistovastuun kantaa kokonaan uusiksi muotoiltuun torveen avautuva 2414H-kompressiodriver.
Vahvistintehoksi edellä mainituille ilmoitetaan 1300 W ja vahvistin toimii D-luokan kytkennällä.

Erillinen EON718S-subwoofer sopii käyttöön kaikkien edellä mainittujen kanssa ja sen 18-tuumaisen kartion liikuttamiseen varatun vahvistimen nimellistehoksi ilmoitetaan 1800 wattia. Kytkentätyyppi on D-luokka myös subwooferissa.

Subwooferin kotelo on rakennettu perinteisestä 15 viilukerroksen koivuvanerista.

Kaiuttimien omasta DSP-prosessoinnista vastaa Harman-konsernin itse omistama DBX. Ekvalisaattoreiden lisäksi varusvalikoimassa ovat limitteri, viive, automaattinen kierronesto, ducker-toiminto sekä muita hyödyllisiä työkaluja.

 

DSP:n asetuiksiin pääsee käsiksi niin takalaidan valaistun näytön kautta kuin mobiililaitteissa toimivalla  JBL Pro Connect -applikaatiollakin.
Musiikin striimaus Bluetooth-yhteydellä on sekin mahdollista.

Kotelon materiaali on komposiittia ja tavanomaisten lattialle ja telineeseen asetteluiden lisäksi muotoilussa on huomioitui myös ripustusmahdollisuus sekä kiinteä asennus.

Lisätiedot: Harman

17.11.2021
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy