KORG TR-S NuTekt Power Tube Reactor DIY Kit – helposti koottava ”sag”-pedaali

Image

Itse koottavassa Power Tube Reactor -pedaalissa käytetään Nutube 6P1 -putkea ”sag”-efektin eli putkivahvistimen käyttöjännitteen hetkellisestä laskemisesta johtuvan ilmiön imitoimiseen. Käyttäjän tarvitsee vain asentaa itse vain pohjalevy, säätimet sekä kumitassut. Yksinkertainen työkalusettikin toimitetaan pedaalin mukana.

Image

KORG TR-S NuTekt Power Tube Reactorin tube gain -säätimellä asetetaan putkelle menevän tulosignaalin voimakkuus. Power sag -namikalla puolestaan säädetään simuloitua ”sag”-efektiä eli pääteasteen kompressoitumista.

Volume-säätimellä asetetaan pedaalista lähtevän äänen voimakkuus, kun taas kuivan ja putkisoundin suhteen voi hakea mix-säädön avulla. Jalkakytkimellä polkaistaan efekti päälle, minkä merkiksi vieressä oleva led-valo menee päälle.

 

Image

Efektiä voidaan hienosäätää kolmella trimmeri-ruuvilla, joista tone vaikuttaa atakin tuntumaan ja sustain sag-efektin soivuuteen. Threshold-ruuvilla säädetään säädetään kynnysarvoa, jonka jälkeen sag-efekti alkaa vaikuttaa.

TR-S NuTekt Power Tube Reactor on varustettu tulo- ja lähtöjakilla sekä liitännällä yhdeksän voltin verkkoadapterille (keskinapa negatiivinen). Käyttö onnistuu myös vastaavalla paristolla, mutta vain muutaman tunnin, sillä virrankulutus on 85 milliampeeria.
Pedaalin mitat ovat koottuna 122 x 96 x 50 millimetriä, ja paino puolestaan 324 grammaa.

Lisätiedot: EM Nordic