KRK GoAux3 ja GoAux4 – matkamonitorit liikkuvaiselle

KRK:n uusimmat monitorimallit on suunniteltu erityisesti reissaaville musiikintekijöille.


Kolmen tuuman kartiolementillä varustettu GoAux3 ja sen nelituumaisella kaiuttimella toteutettu sisarmalli GoAux4 toimitetaan aina valmiiksi muodostettuina pareina, johon kuuluu yksi passiivinen kaiutin sekä yksi aktiivinen kaiutin. Jälkimmäisessä on vahvistimet myös passiivisen kaiuttimen syöttöön.
Mukaan pakettiin kuuluvat pöytätelineet, joiden varassa monitorit saa myös kallistettua takakenoon silloin, kun suuntaus niin vaatii.

Molemmat ovat kaksitieratkaisuita, joissa alempaa kaistaa toistavan elementin keltainen kartio valmistetaan lasikuitukankaasta, kun taas yläkaistalla on pehmeästä kankaasta valmistetut yhden tuuman kupolidiskantit.

Pienemmässä mallissa audio tuodaan joko analogisesti RCA-liitinparin kautta, tai 3,5 mm:n stereojakkiin kytkeytyen, GoAux4 puolestaan sisältää edellisten lisäksi vielä 6,3 mm:n TRS-jakeilla toteutetun balansoidut analogitulot.
Kumpikin malli on varustettu myös Bluetooth-vastaanottimella langatonta kytkentää varten, ja GoAux4 vielä sen päälle USB-liitännällä.

Äänenvärin säätöinä on kolmiportaiset basso- ja diskanttisuotimet, joissa neutraalin asennon vaihtoahtona on kahden desibelin korostus tai kolmen desibelin vaimennus.

Molemmat kaiuttimet toistavat 65 Hz – 20 kHz alueen -3 dB:n poikkeaman puitteissa, mutta jos sallitaan -10 dB:n vaimentuma, ulottuu GoAux3:n toisto alas 60 Hz saakka, ja GoAux4:n peräti 55 Hz lukemaan asti.
Malleista pienemmän maksimiäänenpaineeksi ilmoitetaan 95,5 dB  (SPL) jatkuvana ja 105 dB (SPL) hetkellisesti. GoAux4:lle vastaavat lukemat ovat 102 dB (SPL) ja 108 db (SPL).

Molempien mallien nimellinen säteilykeila on leveyssuunnassa 120 astetta ja pystysuunnussa 60 astetta. 

Kaiutinpari toimitetaan topatun nylon-kankaasta valmistetun kuljetuskassin kera.


Lisätiedot: EM Nordic

18.11.2022
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy