Mesa Boogie MARK VII – kuningasluokkaa

Image

Mesa Boogie on julkistanut uusimman version lippulaivavahvistimestaan. MARK VII on saatavilla nuppina, kombona sekä räkkimallina.

 

Mesa Boogie MARK VII on maksimiteholtaan 90-wattinen vahvistin, joka toimii viidellä 12AX7-etuasteputkella sekä neljällä 6L6 (tai vaihtoehtoisesti EL34) -pääteputkella.
Vahvistimessa on kolme kanavaa, joista kukin on varustettu gain-, master- ja presence-säädöillä sekä kolmialueisella ekvalisaattorilla (treble, middle, bass).
Lisäksi Mesa Boogie MARK VII -vahvistimissa voi kunkin kanavan soundia varioida kolmiasentoisella mode-valitsimella kanavittain seuraavasti: (1) clean/fat/crunch, (2) fat/crunch/ Mark VII, (3) Mark IIB/IIC/mkIV.
EQ 0/FS -kytkimellä taas voidaan valita, kulkeeko kyseinen kanava vahvistimen viisialueisen graafisen ekvalisaattorin kautta vai ei.
Lisäksi myös tehon skaalaus on valittavissa kanavittain omalla kytkimellään: 90, 45 tai 25 wattia.

Image

MARK VII:n graafisen ekvalisaattorin oikealla puolella on lisäksi kytkimet kanavan vaihdolle sekä efektiluupin ja kaiun aktivoinnille. Nämä on mahdollista suorittaa myös jalkakytkimellä.

Mesa Boogie MARK VII:n kukin kanava on varustettu Cabclone-kaiutinsimulaatiolla, ja mieleinen ”voicing” voidaan valita kanavakohtaisesti kahdeksasta mahdollisesta variaatiosta.
Liitäntöihin kuuluu linja- ja kuulokelähtö omine tasosäätöineen, DI-lähtö (XLR) sekä usb-liitäntä.

Kaiutinlähtöjä MARK VII -vahvistimissa on neljä, kaksi kahdeksan ohmin ja kaksi neljän ohmin impedanssille. Midi-liitäntöjä on yksi jalkakytkimelle, ja lisäksi midi in ja midi thru/out. Varustukseen kuuluu myös bias-kytkin oikean putkityypin valintaan (EL34/6L6).

Image

Mesa Boogie MARK VII -kombomalli on varustettu yhdellä 12-tuumaisella Black Shadow -kaiutinelementillä.

Lisätiedot: Luthman Nordic