Orange Glenn Hughes Signature Purple O Bass – purppuraa tietysti

Image

Orange julkisti pari vuotta sitten uuden version O Bassostaan. Mutta nyt soitin on saatavilla myös Glen Hughesin nimikkomallina, jossa on purppuraviimeistely. Tavallisen version saa perinteiseen oranssiin puettuna tai mustalla pinnalla.

 

Alkuperäiseen vuoden 2015 O Bassoon verrattuna on nykyversiossa muutamia uudistuksia. Ensimmäinen niistä liittyy viimeistelyyn, sillä nyt runkoa ja kaulaa kiertää valkoinen reunalistoitus. Samoin virityspää on viimeistelty on näyttävämmän näköiseksi.

Image

O Basson tärkeimpien uudistusten todetaan liittyvän soittimen materiaaleihin, sillä runko on valmistettu mahongin kaltaisesta okoumésta, ja otelauta taas ”superkestäväksi” kuvaillusta purpleheartista. 
Myös nauhaviimeistelyä ja kaulan muotoilua kerrotaan parannellun. 
Kaula on alkuperäisen mallin tapaan vaahteraa, ja se on liitetty runkoon ruuviliitoksella. Kielten soivaksi pituudeksi ilmoitetaan 864 millimetriä (34 tuumaa). 

Glenn Hughes Signature O Bassoon on asennettu mikrofoniksi Seymour Duncan SPB-1 -split coil, kun taas kansanmallissa mikki on ”custom wound split coil” -humbucker. 
Kaikissa malleissa on niklattu top loader -talla säädettävillä tallapaloilla, samoin kuin tyypiltään avoimet virityskoneistot. 

Orange Glenn Hughes Signature Purple O Bass toimitetaan pehmustetun kantopussin kera, samoin kuin muutkin mallit. 

Lisätiedot: Orange