Pickaso Guitar Bow – jousi akustiselle kitaralle 

Image

Jonathan Shenhav kyllästyi soittamaan kitaraa isolla viulujousella, ja kehitti nimenomaan akustiselle kitaralle tarkoitetun pienikokoisen jousen. Sen todetaan tuottavan rikkaan ja syvän soinnin.  

Pickaso Guitar Bow on saatavina malleina Classical ja Studio, joista jälkimmäinen on uudempi, ja pidemmälle kehitelty versio. Se on suunnattu sekä akustiselle kitaralle että akustiselle bassokitaralle. Kokonaispituus tällä mallilla on 21,4 senttimetriä, kun taas itse jouhiosan pituus on 14 senttimetriä.

Image

Pickaso-jousen kapea runko on anodisoitua alumiinia, kun taas sen molemmilla puolilla oleva jouhi on valmistajan itse kehittelemää synteettistä ja tässä tapauksessa myös vegaanista materiaalia. 
Kahva puolestaan on kumipinnoitteella päällystettyä muovia, ja siihen on asennettu myös plektra. 

Image

Pickaso Guitar Bow toimitetaan pakettina, johon kuuluvat jousen ohella säilytyskotelo, mikrokuituliina sekä vakuumipakattu hartsi, jonka pakkauksesta löytyy myös hiekkapaperi sen raaputtamiseen. 

Jousta ei voi käyttää päällystettyjen kitarankielten kanssa (esim. Elixir), eikä myöskään nailonkielisen kitaran kanssa. 

Image

Pickaso Guitar Bow -studiomalli on saatavilla kolmella viimeistelyllä (Ruby Red, Blue Sapphire, Vegas Gold). 
Jousipaketin hinta on valmistajan verkkokaupassa 99 dollaria. 

Oheisella videolla havainnollistetaan jousella soittamista:

Lisätiedot: Pickaso Guitar Bow