Positive Grid Spark CAB –kaappi mallintaville

Image

Mallinnusohjelmistaan ja -vahvistimistaan tunnettu Positive Grid on julkistanut aktiivikaapin, joka on suunniteltu toimimaan Spark-sarjan pienten harjoituskombojen kanssa tai sitten muiden linjalähdöllä varustettujen äänilähteiden kera.

Positive Grid Spark CAB on tyypiltään bassorefleksikaappi, ja se on varustettu D-luokan päätevahvistimiella, jonka tehoksi ilmoitetaan 140 wattia.
Maksimaalinen äänenpaine puolestaan on 117 desibeliä (RMS).

Image

Kaapissa on yksi 10 tuuman kaiutinelementti sekä kaksi yhden tuuman diskanttielementtiä korkeille taajuuksille. Taajuusvasteen luvataan olevan tasainen, ja ulottuvan 45 hertsistä 20 kilohertsiin.

 

Image

Positive Grid Spark CAB:issa on yksi 3,5 millimetrin stereotulo valmistajan omien vahvistimien kytkemistä varten (Spark 40/MINI/GO).
Muita laitteita varten on kaksi combojakeilla toteutettua ja balansoitua XLR/TRS-tuloa sekä yksi balansoitu XLR-linjalähtö, jolle on voimakkuussäätö sekä ground/lift-kytkin. Tuloille on erillinen valitsin.

Edellisen ohella kaapin varusteluun kuuluu voimakkuussäädin sekä countour-painike, jolla voi painottaa matalia ja korkeita taajuuksia, mikäli soittaa erityisen hiljaa.
Lisäksi on virtasyöttö Spark 40 -vahvistimelle (DC 19V/2.5A) sekä USB-C-virtalähde pienempiä MINI- ja GO-vahvistimia varten (DC 5V/2A).

Positive Grid Spark CAB on varustettu kahdella kantokahvalla.
Kaapin fyysiset mitat ovat 492,5 x 399,8 x 255 millimetriä, ja paino puolestaan 13,5 kilogrammaa.

Mukana toimitetaan virtakaapeli, 3,5 millimetrin stereojohto sekä DC-virtajohto Spark 40 -vahvistimelle.

Lisätiedot: Positive Grid