Positive Grid Spark GO – minivahvari vaikka lomareissuille

Image

Mallinnusosaajan tuorein tuote on Spark-vahvistinsarjan pienin jäsen.


Positive Grid Spark GO on varustettu viisi wattia tuottavalla D-luokan päätevahvistimella sekä kahden tuuman Bluetooth-kaiuttimella, jonka kotelo on toimintaperiaatteeltaan passiivisäteilijä. Tämä takaa valmistajan mukaan ison soundin minikoosta huolimatta (maksimissaan 82 desibeliä yhden metrin etäisyydellä).
Vahvistimessa on yksi instrumenttitulo, jonka ympärillä on tulovoimakkuuden säädin.

Image


Lisäksi on yksi kuuloke-/linjalähtö omalla voimakkuusäätimellä, josta kautta onnistuu stereokuuntelu.

Positive Grid Spark GO:ta voidaan käyttää joko Spark-sovelluksen kanssa tai sitä ilman, sillä vahvistimessa itsessään on neljä kustomoitavaa asetuspaikkaa. Niiden välillä vaihdellaan preset-painikkeella, jolloin merkiksi syttyy valitun paikan merkkivalo.
Lisäksi ”onboard”-varustukseen kuuluu 33 vahvistinmallia sekä 43 efektiä (kohinaportti, kompressori, särö, modulaatio, ekvalisaattori, delay ja kaiku eri versioineen).
Sivupaneelissa puolestaan on virtanpainike, jota käytetään myös Bluetooth-yhteyden muodostamiseen.

Image

Positive Grid Spark GO toimii sisäisellä litium-akulla. Latausaika on kaksi tuntia, jonka jälkeen toiminta-aikaa on parhaimmillaan kahdeksan tuntia. Lataus onnistuu tyypillisellä usb c -laturilla (DC 5V, 2A).

Image


Vahvistin painaa 346 grammaa, ja sen fyysiset mitat ovat 125 x 85 x 45 millimetriä. Suojaverkon ja päällyssuojan saa tarvittaessa irrotettua.

Lisätiedot: Positive Grid

TimoVP

Riittääkö Spark Gon volyymi jos soitan esim. akustisten viulun ja huilun kanssa puoliakustista bassoa? Saako basson äänen säädettyä lähelle sellon tai kontrabasson ääntä?

Ti, 05.09.2023 - 12:08 Ikilinkki