Positive Grid Spark LIVE – mallintava pikku-PA

Image

Spark-vahvistinperheen isoin malli on tarkoitettu erilaisille instrumenteille niin harjoitteluun kuin pienille keikoillekin. Valmistaja lupaa, että vahvistinta voidaan käyttää yhtäaikaisesti niin kitaran, basson, laulun kuin kosketinsoittimienkin kanssa. 

Positive Grid Spark LIVE on varustettu D-luokan päätevahvistimella, joka tuottaa jatkuvaa tehoa 150-wattia, ja äänenpainetta 118 desibeliä (SPL) yhden metrin etäisyydeltä mitattaessa. Bassorefleksikaapissa on kaksi 6,5 tuuman kaiutinelementtiä, kaksi yhden tuuman diskanttikaiutinta sekä kaksi refleksiporttia. 

Spark LIVE:ssä on kaksi kanavaa, joista ensimmäisen toimintoja säädetään etupaneelista. 
Kitaralle tai bassolle tarkoitetun tulojakin tukena valitsin preset-paikoille, joihin mahtuu yhteensä kahdeksan soundia. 
Lisäksi Spark-apin avulla saadaan käyttöön 33 vahvistinmallinnusta sekä 43 efektiä. 
Kanavassa on myös perinteiset gain-, bass-, mid-, treble- ja master-säätimet. 
Lisäksi on music volume -säädin, jolla voidaan asettaa bluetoothin kautta toistettavan taustamusiikin taso. 
Käytössä on myös wifi-yhteys. 

Spark LIVE:n kakkoskanava on sijoitettu takapaneeliin. Se on varustettu yhdellä XLR-combojakilla, joka on tarkoitettu laululle, akustiselle kitaralle tai bassolle. 

Image

Ykköskanavan tapaan sillekin on preset-valitsin sekä oma volume-säädin. 
Tämän lisäksi varustukseen kuuluu koskettimille tai pedaalilaudoille tarkoitetut kaksi linjatuloa (3L/4R) yhteisellä  volume-säätimellä, viispiikkiset midi-liitännät sekä kaksi linjalähtöä. 

Master-säätimistö taas koostuu kolmialueisesta ekvalisaattorista (low, mid high) sekä master volume -säätimestä. 
Näiden ohella takapaneelista löytyy 3,5 millimetrin kuulokelähtö sekä USB C -liitäntä audion ja datan siirtoon. 

Vahvistinta voidaan käyttää joko ihan perinteisesti virtajohdon kanssa tai sitten erikseen myytävällä sisäisellä akulla (6,000 mAh), jolle soittoaikaa luvataan kahdeksan tuntia kohtuullisella volumella. 

Positive Grid Spark LIVE voidaan tarvittaessa asentaa vaakatasossa tolpan nokkaan tai sitten kallistaa sopivaan kulmaan takapaneelista löytyvä kallistusjalan avulla. 

Image

Lisäksi on kantokahva. 
Kaapin fyysiset mitat ovat 464 x 250,6 x 306 millimetriä, ja paino 12 kiloa, johon akku tuo tarvittaessa 480 grammaa lisää. 

Lisätiedot: Positive Grid