Nayteikkuna

Radial DiNET DAN-TX2 & DAN-RX2 analogisignaalia Danteen ja takaisin

Radialin kaksikanavaiset DAN-TX2 ja DAN-RX2 ovat portteja analogisesta audiosta digitaaliseen Dante/AES67-verkkoon ja takaisin.


Radialin Dante-sovittimet on varustettu 24-bittisin muuntimin, joilta sujuu toiminta niin 44,1 ja 48 kHz:n näytetaajuuksilla kuin korkeammilla 88,2 ja 96 kHz:n taajuuksillakin.

Molemmat rasiat voivat imaista käyttövirtansa Ethernet-liitännän kautta (POE, Power Over Ethernet), tai erillisestä 15 voltin verkkomuuntajasta. Virroitustavat voivat olla käytössä samanaikaisesti, joten niillä voi varmistaa toinen toisensa. 

Taajuusalueeksi ilmoitetaan 20 Hz – 20 kHz, ja dynamiikka-alueeksi yli 103 dB.

DiNet DAN-TX2:n balansoidut tulot ovat nimellisimpedansssiltaan 40 kilo-ohmia ja balansoimattomat puolestaan 20 kilo-ohmia.
Tuloliitännät on toteutettu ammattilaitteita varten XLR-komboin. Kuluttajalaitteille on varattu RCA-liittimet, sekä 3,5 mm:n pikkujakki stereofonista musiikkisoitinta varten.

Kummallekin kanavalle on omat säätönsä, mutta ne voidaan tarvittaessa myös linkittää toimimaan stereoparina.

DiNET DAN-RX2 -vastaanotin voidaan liittää mihin tahansa kohtaan digiverkkoa ja sen kautta saadaan muunnettua kaksi digitaalista kanavaa analogiaudioksi.
Tilanteen tarkkailua varten DAN-RX2:ssa on omalla tasonsäätimellään varustettu kuulokelähtö sekä 6,3 että 3,5 mm:n jakein.


Kummankin rasian Ethernet-liitin on lukittava EtherCON, ja Radialin tarvikevalikoimasta löytyy myös räkkiasennukseen tarkoitettu SA-sarjan helapaketti.
 

Lisätiedot: MSonic

19.06.2019
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy