Radial Engineering Nuance Select – analoginen monitorikontrolleri

Image

Ammattistudion kuuntelutarpeisiin suunnitellun monitorikontrollerin ominaisuudet riittävät isommankin tarkkaamon vaatimuksiin. 

Nuance Selectissä on eri ohjelmalähteitä varten kaksi erillistä analogista stereotuloa, jotka ovat kytkennältään balansoituja ja tarkoitettu linjatason signaaleille. 
Valintaa varten on kansilevyssä kummallekin tuloparille oma päälle/pois-kytkimensä. Ne ovat muiden painokytkinten tavoin taustavalaistut ja Radial Engineeringin mukaan ne toimivat hiljaisesti ilman kytkeytymisestä aiheutuvia sivuääniä.

Image

Stereolähtöjä monitorikaiuttimille on niin ikään kaksi, balansoituina ja linjatasoisesti toimivina.
Kaiutinvalinta pääkuuntelun ja kakkosmonitoroinnin välillä hoituu niiden omilla painokytkimillä (A ja B), ja lisäksi kuuntelua varten on myös erillinen päälle/pois-painike subwooferin syötölle.

Myös kuuntelun monotukselle ja kaiutinten mykistykselle on omat painokytkimensä. 
Niiden rinnalla on kolmantena kuunteluun vaikuttavana kytkimenä Dim, jolla voi vaimentaa äänitasoa 15 desibeliä esimerkiksi tuottajan ja äänittäjän keskinäisten neuvonpitojen ajaksi. 

Image

Kuulokeliitäntöjä on kaksi ja kummallekin on oma vahvistimensa, jolle voi itsenäisesti valita signaalilähteeksi jomman kumman stereotulon. Molemmille kuulokkeille on omat itsenäiset voimakkuudensäätönsä. 
Pääkuuntelun voimakkuutta puoletaan hallitaan 21-pykäläisellä kookkaalla kiertokytkimellä.

Tarve lähettää sopiva miksaus myös muusikoille studion puolelle on huomioitu Aux-lähdöllä, jolle on myös vastaava signaalilähteen valintansa.

Kaikki Nuance Selectin tulot ja lähdöt kuulokkeita lukuunottamatta on totetutettu balansoituina ja 6,3 mm:n jakeilla. 

Image

Valmistajan tyylin mukaisesti Nuance Select on rakennettu vankkaan metallikoteloon. 
Laitteen mukana toimitetaan nelinapaisella lukittavalla liittimellä kytkettävä ulkoinen virtalähde. 
Kontrollerin mitat ovat 253mm x 117mm x 51mm (L x S x K)

Lisätiedot: MSonic