Roland VMH-D1 V-Drums Headphones – kuulokeuutuus sähkörumpaleille sekä DJ-hommiin

Image

Rolandin V-Drumsin ja kuulokevalmistaja V-MODAn suunnittelijat ovat yhdistäneet voimansa ja kehitelleet erityisesti elektronisten rumpujen soittoon suunnatut suljetut kuulokkeet. Kuulokkeet on valmistajan mukaan hienoviritetty tarjoamaan käyttäjälleen varsin kattavan taajuusalueen soundia.

Nimensä mukaisesti kuulokkeet ovat omiaan V-Drums-settien kanssa, mutta toimivat myös moitteetta millä tahansa sähkörummuilla. Varta vasten valmistetut 50 mm:n kaiutinelementit toistavat 5 Hz - 40 kHz:n alueen ja ne toimivat 32 ohmin impedanssilla.

Soundia kuvaillaan basson osalta tiukaksi ja iskeväksi, keskialueelta on lupa odottaa täyteläistä alustaa virveleille ja tomeille sekä yläkerralta pehmeyttä ja tavittavaa laajuutta lautasille.

Image

Muistivaahtomuovista valmistetut pehmusteet painautuvat tiiviisti kuuntelijan päätä vasten ja eristävät tehokkaasti ulkoisilta häiriöääniltä. Pääpanta puolestaan on päällystetty käyttömukavuuden lisäämiseksi. Materiaaliksi valittu keinonahkapäällyste imee kosteutta ja auttaa pitämään kuulokkeet paikoillaan kovemmassakin menossa.

Roland VMH-D1 -kuulokkeiden mukana seuraa 3- ja 1,5-metriset irrotettavat kaapelit, sekä rumpustandeihin kiinnitettävä ureetaanigripillä varustettu ripustusteline.
Lisäksi varustukseen kuuluu pidike kaapelin ohjaamiseksi niskan takaa soiton aikana sekä kantopussukka.
Pikanttina lisänä kuulokkeiden oikeassa kupissa on päähän asettelua helpottava punainen R-merkintä.

Valmistajan esittelyvideo:

 

Lisätiedot: Roland Suomi