Nayteikkuna

Samson RS110A – aktiivikaiutin puhekeikoille, dj:lle, karaokeen…

Samsonin uutuuksiin kuuluva RS110A on kaksitiekaiutin, jonka käyttötarkoituksiksi valmistaja mainitsee puhetilaisuudet, pienet dj-keikat, karaoken sekä musiikin esittämisen.


Samson RS110A on aktiivikaiutin, jonka sisäinen vahvistin tarjoaa jatkuvaa tehoa 170 wattia hetkellisen piikkitehon ollessa 300 wattia.
Varustukseen kuuluu 10-tuumainen kaiutinelementti kahden tuuman puhekelalla sekä yksituumainen tweeter ylätaajuuksien toistoon.
Samson RS110A:n kotelo on kestäväksi mainittua polypropyleeniä ja kaiutinelementtejä suojaa metallinen etuverkko. Kaiuttimen liikutteluun on kolme kantokahvaa ja kotelon muotoilun ansiosta se sopii myös kulmamonitoriksi. Kotelon pohjassa on myös 35 millimetrin jalustapaikka ja kiinteän asennuksen mahdollisuus taataan neljällä M10-kiinnityspisteellä.

 

 

Samson RS110A on varustettu kahdella combotulolla, joista kumpikin mahdollistaa mikki- tai linjatasoisen liitännän (XLR/6,3 mm plugi). Signaalitaso valitaan liukukytkimellä.
Molemmat tulokanavat on varusteltu volume- ja kompressiosäätimillä.
Lisäksi tarjotaan yksi mix out -lähtö (XLR).

Samson RS110A mahdollistaa myös musiikkisoittimien sekä älylaitteiden yhdistämisen, sillä varustukseen kuuluu analoginen aux-tulo (3,5 mm) omalla tasosäätimellä sekä Bluetooth-vastaanotin langattomaan audion siirtoon. Valmistajan omia XPD-sarjan digitaalisia langattomia laitteita varten tarkoitettu USB-liitäntä kuuluu sekin takalaidan varusteluun.

Samson RS110A:n kanssa samaan RS-mallistoon kuuluvat aiemmin julkistetut isommat sisarmallit RS112A ja RS115A.

Valmistajan video:

Lisätiedot: EM Nordic

17.06.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy