Seymour Duncan Powerstage 100 Stereo – pedaalivahvistin myös stereosoundeille

Image

Powerstage-sarjan uusin versio on malliston pienin päätevahvistin ja sen todetaan olevan tarpeeksi kompakti mahtuakseen myös pedaalilautaan. 

 

Seymour Duncan Powerstage 100 Stereo toimii sekä monona että stereona.
Alimmalla eli neljän ohmin kaiutinkuormalla sen nimellistehoksi ilmoitetaan 2 x 100 wattia.

 

Image

 

Vahvistimessa on viisialueinen ekvalisaattori seuraavin kaistoin: bass (+/- 13.2 dB @ 74 Hz) low-mid (+/- 13.5 dB @ 389 Hz), hi-mid (+/- 13.5 dB @ 1.55 kHz), treble (+/- 13.6 dB @ 4.6 kHz) sekä presence (+/- 13.6 dB @ 11.0 kHz).
Ekvalisaattorille on kaksi on/off-painiketta, joilla se voidaan kytkeä itsenäisesti mukaan linjalähtöihin ja päätevahvistimelle, tai sitten vain jompaan kumpaan.
Linjalähtöihin voi kytkeä myös kaiutinsimulaation.

Powerstagen level-säätimellä asetetaan puolestaan vahvistimen lähtövoimakkuus. Sen alla oleva kolmen ledin rivistö ilmoittaa virtastatuksen lisäksi esi- ja päätevahvistimen klippauksen.

Image

Kaiutinlähtöjen lisäksi vahvistimessa on kummallekin kanavalle myös linjatason lähtö, joiden kautta signaalin saa jaettua äänentoisto- tai tallennuslaitteistolle.

Näin ollen myös monotuloja, kaiutinlähtöjä ja balansoituja lähtöjä (XLR) on kaikkia kaksi kappaletta eli oikea ja vasen (R, L).

Seymour Duncan Powerstage 100 Stereo on varustettu virtakytkimellä sekä tuulettimella. Vahvistimen fyysiset mitat ovat 157 x 127 x 63,5 millimetriä, ja painoa sillä on 1,31 kilogrammaa.

Lisätiedot: Musamaailma