SSL 12 USB - kookkaampi interface

Image

Kaksikanavainen SSL 2+ sai joulun alla rinnalleen kookkaamman version, jossa on mm. neljä täysin varusteltua mikrofonikanavaa, liitännät kaksille kuulokkeille sekä monipuolisempi tarkkaamokuuntelun hallinta.

 

Valmistajan omissa mikrofonivahvistimissa on tutut 4K-kytkimet, joilla soundiin saa 4000-sarjan pöydän sävyä ja toiminto on käytettävissä myös linja- sekä instrumenttisignaaleita vahvistettaessa. Viimeksimainitussa käytössä tarvittava sähkökitaran ja -basson suoraan kytkentään tarkoitettu Hi-Z-sovitus löytyy kahdesta ensimmäisestä tulokanavasta.

Image

Molemmat kuulokelähdöt toimivat sekä perinteisten korkeaimpedanssisten että nykyaikaisten matalan oimpedanssin omaavien kuulokkeiden kanssa, ja bonuksena kumman tahansa lähdön voi tarvittaessa kytkeä toimimaan ylimääräisenä linjatason stereolähtönä.

Image

Analogisia linjatason lähtöjä on kaksi paria, joista ensimmäinen on ajateltu tarkkaamon monitorikaiuttimia varten. Jälkimmäistä lähtöparia voidaan käyttää myös joko monitorointiin tai sitten käyttötarkoitukseltaan vapaasti määriteltävänä linjatason stereolähtönä. Kaikki neljä linjatason lähtöä ovat luonnollisestikin kytkennältään balansoituja.

Monitoroinnin hallintaan on kansilevyssä kookas tasonsäädin, sekä kolme painokytkintä joilla kaiutinkuuntelun saa ensinnäkin mykistettyä, tai kuuntelun vaihdettua yhdestä kaiutinparista toiseen. Kolmas painokytkin on laitteen oman komentomikrofonin käyttöä varten. Sen kautta lausutut viestit voi ohjata kuunteluun joko kuulokkeisiin tai linjalähtöihin 3–4.

 

Image

12 USB:n mukana SSL tarjoaa muhkean SSL Prodcution -ohjelmistopaketin, johon kuuluu kolmen kuukauden käyttöoikeus SSL Complete -ohjelmistokokonaisuuteen, Auto-Tunen Unlimited -versioon, sekä Arcade by Output -käyttöoikeus samalle ajalle.
SSL Vocalstrip- ja Drumstrip -plugin-applikaatioille saa pysyvän käyttöoikeuden, ja lisäksi mukana tulevat IK Multimedian Amplitube 5 SE, Celemony Melodyne Essential, Native Instruments Hybrid Keys & Komplete Start, Ableton Live 11 Lite, AAS Session plugin-Bundle ja 1,5 gigatavua ssampleja Loopcloudista.

SSL 2+ -inrefacen käyttötestin voit lukea täältä

Lisätiedot: Nordic Audio Distribution Suomi