SSL 2+ – audiosovitin plussapaketilla

Kahden kanavan äänitys ja neljän kanavan toisto luovat puitteet yksin tai kaverin kanssa työskentelylle, runsas softapaketti evästää luovuutta.


Solid State Logic lähestyy tietokoneen ympärille työpistettään kasaavia näpsäkän kokoisella SSL 2+ -interfacella, jonka tulokanavissa on erityinen 4K-toiminto.
Silloin, kun 4K ei ole päällä, kanavien etuvahvistimet toimivat ilman erityisväritystä. Kun 4K aktivoidaan, muokataan kanavan soundia tavalla, jonka pitäisi tuottaa legendaarisen 4000-sarjan leimallinen soundi.
Valmistajan mukaan 4K tuottaa samantapaisen diskanttikorotuksen ja hienovaraista harmonista säröä, aivan kuten ison mikserin peräkkäiset vahvistinasteet nostalgisella 80-luvulla.

Kumpikin tulokanava soveltuu myös instrumenttien linjasoittoon.

 

SSL 2+:ssa on liitännät tarkkaamokaiuttimille sekä kaksi omilla säätimillään varustettua kuulokeliitäntää. Neljän lähtökanavan ansiosta kumpiinkin luureihin voi ajaa oman miksauksensa.

SSL 2+ kytketään tietokoneeseen joko suoraan uuden polven USB-C-väylään, tai perinteiseen USB 2.0 -liitäntään.
Laite toimii 44,1 – 192 kHz:n näytetaajuuksilla ja 24-bittisellä koodilla.

 

 

Laitteen mukana toimitetaan nivaska SSL:n Oxford plug-in-efektejä, joista Drumstrip ja Vocalstrip2 pysyvin käyttöoikeuksin, kahdeksan muuta plugia kuuden kuukauden koejalle aktivoitavina versioina.

Lisäksi pakettiin kuuluvat Native Instrumentsin Hybrid Keys- ja Komplete Start -ohjelmat 2000 soitinäänen kokoelmineen, Ableton Live Lite, sekä Pro Tools First.


Lisätiedot: Nordic Audio Distribution


SSL 2+ saatiin myös tuoreeltaan Riffin kokeiltavaksi ja käyttökokeisiin perustuva artikkeli julkaistaan printtinumerossa 2/2020 (8. huhtikuuta).

 


 

23.03.2020
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy