Tascam Portacapture X6 – ääni haltuun mobiilisti

Image

Tascam Portacapture X6 -digitaalitallennin yhdistää kaksi mikrofonietuastetta, laadukkaan stereomikkiparin sekä 32-bit floating point -äänityksen sisäisellä prosessointimahdollisuudella.

32-bit floating point AD-muunnos toimii yksinkertaistettuna seuraavasti: yksi A/D-muunnin huolehtii signaalista optimaalisesti hiljaisemmilla tasoilla ja samalla kanavalla toinen muunnin puolestaan suuremmilla voimakkuuksilla. Signaali taltioidaan molemmista, jolloin syntyy ”kelluva” analogi-digitaalimuunnos, jonka mainostetaan olevan Portacapture-tallentimissa bittitasolla säröytymätön.

Portacapture 6X:ssa on useita isoveljestään X8:sta tuttuja ominaisuuksia.
Kaikki tulot (4 kanavaa) on summattavissa lennossa stereoksi (2 lisäkanavaa), ja laitteesta löytyy myös 2,4 tuuman värillinen kosketusnäyttö.
Lisäksi X6 on varustettu AK-BT1 -bluetooth-sovittimella kännykkä- tai tablettimonitorointia ja kauko-ohjausta varten.

Image

USB-äänikorttina ja kortinlukijana tarvittaessa toimivan X6:n omien mikrofonien lisäksi käyttäjä voi liittää ulkoiset mikrofonit sen kahteen XLR-sisääntuloon. Phantom-virta (24 V/48 V) on asetettavissa erikseen jokaiselle mikrofonitulolle.
Laite on myös varustettu sisäänrakennetulla kuusi tuloa ja kaksi lähtöä käsittävällä USB-ääniliitännällä.

Integroitu DPS mahdollistaa äänenkäsittelyn perustyökaluilla kuten bassoleikkurilla, EQ:lla, kompressorilla, limitterillä, kohinanpoistajalla, reverb-kaiulla ja muilla efekteillä.

Image


Tallennusmediana toimivat SD-kortit aina 512 GB:n saakka ja audiota voidaan tallentaa niin WAV (BWF)- kuin MP3-muodossa.
Äänitys tapahtuu 96 kHz:n näytetaajuudella ja 32-bittisellä liukulukuresoluutiolla.

Portacapture X6 toimii AA-paristoilla, ulkoisella akulla tai lisävarusteena saatavalla Tascamin omalla PS-P520U -virtalähteellä.
Muihin tykötarpeisiin kuuluvat WS-86-tuulisuoja sekä AK-DR11Gmk3 ja AK-DR11Cmk2 -lisävarustepaketit.

Käytön ajaksi tallentimen voi kiinnittää pohjalevyyn sijoitetun kamerakierteen avulla.


Lisätiedot: Intersonic