Taylor Circa 74 – vahvistin kuin ´70-luvun huonekalu

Image

Taylorin uusi alamerkki Circa 74 on julkistanut akustiselle kitaralle ja laululle tarkoitetun vahvistimen, jonka nimi viittaa emomerkin perustamisajankohtaan. 

 

Vahvistimen suunnittelussa on pyritty luonnolliseen sointiin välttäen ylätaajuuksien räikeyttä, ja niinpä myös mahongista valmistetun kotelon kerrotaan tuovan oman panoksensa kombon lämpimään soundiin. 

Kaiuttimeksi Taylor on valinnut 10-tuumaisen kokoäänielementin, ja nimellistehoksi ilmoitetaan 150 wattia. 
Kanavia Circa 74:ssä puolestaan on kaksi. Niistä ensimmäisessä on XLR-kombojakki, johon saa liitettyä dynaamisen mikrofonin tai vaihtoehtoisesti instrumentin, kun taas toisessa kanavassa on pelkkä instrumenttijakki. 

Image

Kanaville on itsenäiset, mutta identtiset säätimet: level (äänen voimakkuus), reverb (kaiun voimakkuus) sekä kolmialueinen ekvalisaattori (bass, mid, treble). 

Image

Circa 74:ssä on lisäksi 3,5 millimetrin jakeilla toteutetut kuulokelähtö sekä aux-tulo, joista jälkimmäisen voimakkuus asetetaan master volume -säätimellä. 
Lisäksi vahvistimessa on Bluetooth-vastaanotin, jonka kautta voidaan toistaa taustamusiikkia harjoittelua varten. Bluetooth-yhteys aktivoidaan omalla painikkeellaan, ja merkkivalo ilmaisee sen olevan aktiivinen. 

Takapaneeliin on asennettu balansoidun DI-lähdön (XLR) lisäksi tavallinen linjalähtö sekä virtakytkin. 

Taylor Circa 74:n mukana toimitetaan vahvistimelle täsmätyönä valmistettu mahonkiteline. 

Lisätiedot: circa74.taylorguitars.com