Tech 21 SansAmp Frank Bello Street Driver 48 – Anthrax-basistin etuaste

Image

Frank Bello on käyttänyt Tech 21 SansAmpia siitä lähtien, kun hän aikoinaan löysi sellaisen musiikkikaupoistaan tunnetulta 48. kadulta Manhattanilla. Kuutisen vuotta sitten viimeinenkin kauppa poistui tuolta kadulta, jota ennen Music Row´ksi kutsuttiin, mutta uusi pedaali sentään muistuttaa sen historiasta.

Tech 21 SansAmp Frank Bello Street Driver 48 on nimikkoartistin tyylilajista huolimatta suunnattu kaikenlaisille basisteille. Sitä voidaan käyttää joko efektipedaalina tai sitten etuasteena kitaravahvistimelle, päätevahvistimelle tai äänikortille.

Metalliseen koteloon rakennetussa Frank Bello Street Driverissa on yksi tulojakki yhden megaohmin impedanssilla.
Drive-säätimellä annostellaan säröytymisen määrä, ja valmistajan mukaan vaikutus on samanlainen kuin putkivahvistimen pääteastetta puskettaisiin.

Image

Aktiivisessa ekvalisaattorissa on kaksi säädintä (high, low), ja molemmilla voidaan sekä leikata että korostaa neutraalin kohdan ollessa kello 12 kohdalla.
Soundiin vaikuttavat myös dirt- ja filth-painikkeet, joista ensinmainitulla saa lisää säröä, ja jälkimmäisellä voi korostaa ylätaajuuksia.

Level-säätimellä asetetaan pedaalin lähtövoimakkuus, eikä se vaikuta soundiin.
Lisäksi on jalkakytkin, jolla pedaali polkaistaan päälle tai bypass-tilaan.

Tech 21 SansAmp Frank Bello Street Driver 48 on varustettu sekä balansoimattomalla matalan impedanssin lähdöllä sekä balansoidulla XLR-lähdöllä, jolle on ground/lift-kytkin.

Pedaalissa on analoginen kaiutinsimulaatio, joka mallintaa usealla mikrofonilla mikitettyä kaiutinkaappia.
Yhdeksän voltin virtalähde toimitetaan pedaalin mukana.

Lisätiedot: Musamaailma