Two-Notes OPUS – putkimallinnuksia

Image

Kitaralle ja bassolle tarkoitettujen mallintavien etuasteiden markkinoilla käy kuhina. Nyt ranskalainen Two-Notes on julkistanut uusimman sukupolven vahvistinsimulaattorinsa.


Verrattuna valmistajan edellisen sukupolven C.A.B-malliin, OPUS on varustettu uudella TSM™ Tube-Stage-mallinnuksella etu- ja päätevahvistinsoundien osalta, MIDI-integraatiolla sekä USB C -liitännällä.
Varustukseen kuuluu 99 preset-paikkaa sekä jo aiemmista Two-Notes-laitteista tutut DynIR™ Engine -kaiutinmallinnukset valittavine mikrofoneineen, mikityksineen ja huonetiloineen.
Lisäksi laitteessa on 40 akustisen kitaran impulssivastetta, eli sitä voi käyttää DI:nä myös tälle soittimelle.

Image

Two-Notes OPUS on varustettu kahdella säätimellä, joista vasemmanpuoleisella valitaan preset sekä säädettävä parametri, ja oikeanpuoleisella säädetään voimakkuutta ja parametrien arvoja.
Pedaaliin on tehtaalla ladattu viisi TSM-emulaatiota: Foundry (puhdas Kalifornia-tyylinen), Peggy (´60-luvun bassosoundeihin sopiva), Albion (brittityylinen hard rock), Foxy (monipuolisesti rock-soundeihin taipuva) ja Nifty50 (metalli).
Lisää TSM-emulaatioita saatavilla firmware-päivityksien kautta.

Image

Two-Notes Opuksen oikeassa kyljessä on tuloliitäntä vahvistimelle, instrumentille tai linjasoundille sekä kytkin tulotason valintaan. Lisäksi on kaappilähtö (kyseessä ei ole keinokuorma), sekä USB C -liitäntä.
Vasemmasta sivusta löytyvät kuulokeliitäntä, midi- ja aux-tulot, DI-lähtö (XLR), ground/lift-kytkin sekä plugimallinen linjalähtö. Lisäksi pedaalin päädystä löytyy paikka muistikortille.

Lisätukea parametrien hallintaan tarjoaa Torpedo Remote -applikaatio.

Lisätiedot: Two-Notes