Vox MV50 Brian May – legendaarinen soundi puristettiin mininuppiin

Image

Brian May on perinteisesti käyttänyt Voxin vahvistimia, ja nyt yhteistyö ulottuu minivahvistimiin saakka. MV-sarjan mininupin soundi perustuu AC30-komboon.

Vox MV50 Brian May on maksimiteholtaan 50-wattinen, ja sen analoginen etuastekytkentä on varustettu Nutube 6P1 -miniatyyriputkella, joka toimii triodi-putken tavoin. D-luokan pääteaste taas mahdollistaa näinkin suuren tehon tässä kokoluokassa.

Image

Vahvistimen etupaneeli on varustettu tulojakilla sekä gain-, tone- ja volume-säätimillä. Näistä ensinmainitulla säädetään etuasteen vahvistus, seuraavalla äänensävy ja kolmannella taas nupista lähtevän äänen voimakkuus. Viimemainitun apuna on VU-mittari.

Image

Vox MV50 Brian Mayn takapaneelissa on treble boost -valitsin, jolla voidaan aktivoida etuasteessa oleva KAT-kytkentä (Knight Audio Technologies). Se tuottaa artistille ominaisen kirkkaan ja purevan treble-korostuksen.

Kuuloke/linjalähdön lisäksi nupissa on yksi kaiutinlähtö impedanssivalitsimella (4, 8 tai 16 ohmia). Sen apuna on deep/flat-kytkin, jolla sointi voidaan optimoida pienelle ja suurelle kaiutinkaapille. Deep-vaihtoehto painottaa matalia taajuuksia, ja sopii pikkukaapille. Flat taas tuottaa tasaisen taajuusvasteen, ja on tarkoitettuvalittavaksi isompien vahvistinkaappien kanssa.


MV50 Brian May kytketään päälle tai lepotilaan bypass/on-valitsimella. Lisäksi on valittavissa Eco-toiminto, joka sammuttaa vahvistimen, mikäli pääteasteesta ei tule ääntä noin 15 minuuttiin.

Tehoa Vox MV50 Brian May tuottaa impedanssista riippuen seuraavasti: 50 wattia RMS (4 ohmia), 25 wattia RM (8 ohmia), 12,5 wattia RMS (16 ohmia).
Nuppi toimii mukana toimitettavalla 19 voltin -verkkoadapterilla.
Fyysiset mitat ovat 135 × 75 × 100 millimetriä, ja paino puolestaan 551 grammaa.

Vox MV50 Brian May on ostettavissa settinä kaapin kanssa. Se on varustettu yhdellä kahdeksantuumaisella Vox-kaiuttimella, ja on tehonkestoltaan 25-wattinen.
Kaapin mitat ovat 260 x 280  x 200 millimetriä, ja paino 3,9 kilogrammaa.
Lisäksi on saatavilla Amplug Brian May.


Lisätiedot: EM Nordic