Nayteikkuna

Audico Systems ja Starlike yhdistyvät

Audico ja Starlike yhdistävät liiketoimintansa. Yritysjärjestelyn myötä syntyy liikevaihdolla mitattuna Suomen suurin audiovisuaalisten ja esitysteknisten ratkaisujen sekä laitteiden toimittaja.

– Tuotevalikoimamme täydentävät toisiaan erinomaisesti. Audico on keskittynyt yritysten, koulujen, kauppakeskusten, risteilijöiden, kirkkojen sekä muiden julkisten tilojen äänentoistoratkaisuihin ja AV-järjestelmien kokonaistoimituksiin sekä laitteiden valmistukseen ja maahantuontiin. Starlike on puolestaan johtava toimija muun muassa teattereiden, konserttisalien ja muun esittävän taiteen äänentoistossa ja valaistuksessa. Yhdistymisen kautta saamme osaavat ihmiset samaan taloon, ja yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaille entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua, kertoo Audico Systems Oy:n toimitusjohtaja Harri Leiva.  
– Yritysjärjestelyn myötä meillä on mahdollisuudet entistä tiiviimpään kumppanuuteen päämiestemme kanssa. Lisäksi voimme suunnata lisää resursseja myyntiin ja myynnin tukitoimintoihin sekä asiakkaiden koulutukseen.
Starliken nimi säilyy, ja nykyinen pääomistaja Juki Orpana ja toimitusjohtaja Mika Pynnönen jatkavat yrityksen palveluksessa osakkaina. Muu henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden yrityksen palvelukseen.

Vahvuutta vastata AV-alan kehitykseen
Yritysjärjestelyllä valmistaudutaan audiovisuaalisella alalla tapahtuviin muutoksiin. AV-sektori on lähestymässä ITC-alaa, mikä haastaa koko toimialan. Perinteisen osaamisen rinnalle tarvitaan syvempää tietoteknistä osaamista. Merkittävä osa nykyisistä AV-järjestelmistä liitetään verkkoympäristöihin. Järjestelyssä muodostuvalla yrityksellä on vahva osaaminen ja kokemus vaativien audiovisuaalisten ja esitysteknisten verkkoratkaisujen toimituksista.
– Käyttäjän kannalta tärkeintä on kokonaisuutta palveleva käyttöliittymä. Asiakkaat painottavat entistä enemmän käyttökokemusta ja haluavat luotettavia, helppokäyttöisiä ja turvallisia järjestelmiä. Myös elinkaari- ja ympäristöasiat ovat tärkeitä AV-investoinneissa. Mitä laajempi osaamisemme on, sitä paremmin pärjäämme tulevaisuuden muutoksissa, sanoo Mika Pynnönen.

Lisätiedot:
Audicon verkkosivut
Yhteydenotto sähköpostilla

Starliken verkkosivut
Yhteydenotto sähköpostilla

19.06.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy